Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Amics de La Rambla presenta el seu informe anual amb les mancances de manteniment detectades a La Rambla

29 de març de 2023

Amics de La Rambla actualitza l’informe d’intervencions necessàries a La Rambla - que l’Associació realitza des de l’any 2018 – amb les mancances de manteniment detectades per veïns, comerciants i usuaris de La Rambla

Amics de La Rambla ha presentat al Districte de Ciutat Vella un informe amb les mancances detectades a La Rambla a finals de març de 2023. En l’informe, Amics de La Rambla recull totes les mancances de manteniment i tots els aspectes millorables que veïns, comerciants, usuaris i institucions de La Rambla han detectat al passeig. Aquest informe és l’actualització dels informes presentats els anys 2018,2019, 2020 i 2022.

Tot i que l’any 2022 es va iniciar la reforma de La Rambla, el tram afectat de La Rambla Santa Mònica és molt petit i la resta del passeig necessita moltes actuacions per mantenir La Rambla en l’estat que el carrer i la ciutat demanen i mereixen.

Per aquest motiu, i amb l’ajuda dels nostres associats - veïns, comerciants i institucions-  volem actualitzar l’informe que elaborem des d’Amics de La Rambla amb les mancances que detectem entre tots. Aquest informe el vam fer arribar al Districte de Ciutat Vella el mes d’octubre del 2018. L’octubre del 2019, i el novembre del 2020, veient que no s’havien produït canvis significatius en l’estat de molts elements de La Rambla, vam presentar nous informes amb totes les mancances detectades. L’any 2021 i davant l’anunci de l’inici de tasques de manteniment no vam actualitzar l’informe amb les mancances detectades i vam tornar a presentar-lo a principis de febrer del 2022.

Les actuacions portades a terme pel Districte de Ciutat Vella els anys 2021 i 2022 són petits pegats que no aconsegueixen revertir la imatge de deixadesa que el carrer respira.

En aquest moment en què s’està intensificant de nou l’ús del carrer, creiem que és un bon moment per fer totes les reparacions i manteniments que no s’han fet i per això hem tornat a recollir el que ens han dit veïns i comerciants i hem comprovat l’estat dels elements deteriorats que ja denunciàvem en els informes del 2018, 2019, 2020 i 2022.

Volem una Rambla segura per a tothom. Una Rambla a on totes les persones estiguin a gust i que ofereixi al món la millor imatge del barri i de la ciutat.

 

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X