Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Amics de la Rambla presenta la seva tertúlia quinzenal a Onda Cero

7 de juny de 2012

Avui hem pogut escoltar, en directe des del Palau de la Virreina, la primera de les tertúlies que, per iniciativa d’Amics de la Rambla, podreu escoltar quinzenalment al programa “La Ciutat” d’Onda Cero.

La tertúlia d'avui, que ha comptat amb la participació de tres socis d'Amics de la Rambla, s'ha centrat en el nostre passeig. Carme Romero - presidenta de les floristes de la Rambla i vocal d'Amics de la Rambla -, Alfred Rexach i Claret Serrahima - vicepresident segon d'Amics de la Rambla - han debatut sobre La Rambla.

Aquestes tertúlies estaran sempre centrades en diferents aspectes de la nostra ciutat i comptaran amb tertulians escollits especialment per a cada ocasió. Amb aquestes tertúlies, Amics de la Rambla vol convidar als Barcelonins a reflexionar sobre la nostra ciutat.

Naturalment, en aquestes tertúlies parlarem de la Rambla – és el carrer més important i més transitat de la nostra ciutat -, però també parlarem d’urbanisme, de seguretat, de mobilitat, de cultura, dels barris, del transport públic... i de tot allò que, com a barcelonins ens preocupa.

Volem convidar-vos a escoltar-la, a participar, a aportar idees i temes per discutir. Tota Barcelona estarà cada quinze dies a la tertúlia organitzada per Amics de la Rambla al programa “La Ciutat”.

La propera tertúlia tindrà lloc el dimarts 19 de juny de 2012. (El programa La Ciutat s’emet cada dia de 12:30 a 14:00 h a Onda Cero Barcelona).

Enllaços al programa del 6 de juny de 2012
http://www.ondacero.es/audios-online/emisoras/catalunya/la-ciutat/ciutat-06062012-1230_2012060600079.html
http://www.ondacero.es/audios-online/emisoras/catalunya/la-ciutat/ciutat-06062012-1300_2012060600080.html

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X