Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Amics de La Rambla publica una Guia de La Rambla

28 de març de 2017

Amb la intenció d'augmentar el coneixement de La Rambla, Amics de La Rambla ha publicat la “Guia de La Rambla”, una publicació de 38 pàgines amb informació de tot tipus sobre el passeig i la seva història.

De moment està disponible una versió en català i castellà i, en breu, tindrem també a la vostra disposició una versió amb anglès i francès.

La guia vol ser una introducció al carrer més (des)conegut de Barcelona i és una excel·lent eina per organitzar una visita o per aprendre més sobre La Rambla.

“Guia de La Rambla” divideix La Rambla en trams (Plaça de Catalunya, Canaletes, Estudis, Sant Josep, Caputxins, Santa Mònica i Rambla de Mar) i explica la història, els punts d'interès, els personatges i els paisatges de cada tram.

Una relació i un mapa amb els establiments associats a Amics de La Rambla i un calendari d'esdeveniments que passen a La Rambla o als seu voltant completen la informació d'aquesta petita però útil guia.

La publicació de la “Guia de La Rambla” ha estat possible gràcies al Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Unió Europea), a la Secretaria de Estado de Comercio, a la Cámara de Comercio de España, a la Cambra de Comerç de Barcelona i a Barcelona Oberta. Advanced Leisure Services s'ha encarregat de la seva realització.

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X