Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Amics de La Rambla publica una Guia de La Rambla

28 de mar de 2017

Amb la intenci d'augmentar el coneixement de La Rambla, Amics de La Rambla ha publicat la Guia de La Rambla, una publicaci de 38 pgines amb informaci de tot tipus sobre el passeig i la seva histria.

De moment est disponible una versi en catal i castell i, en breu, tindrem tamb a la vostra disposici una versi amb angls i francs.

La guia vol ser una introducci al carrer ms (des)conegut de Barcelona i s una excellent eina per organitzar una visita o per aprendre ms sobre La Rambla.

Guia de La Rambla divideix La Rambla en trams (Plaa de Catalunya, Canaletes, Estudis, Sant Josep, Caputxins, Santa Mnica i Rambla de Mar) i explica la histria, els punts d'inters, els personatges i els paisatges de cada tram.

Una relaci i un mapa amb els establiments associats a Amics de La Rambla i un calendari d'esdeveniments que passen a La Rambla o als seu voltant completen la informaci d'aquesta petita per til guia.

La publicaci de la Guia de La Rambla ha estat possible grcies al Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Uni Europea), a la Secretaria de Estado de Comercio, a la Cmara de Comercio de Espaa, a la Cambra de Comer de Barcelona i a Barcelona Oberta. Advanced Leisure Services s'ha encarregat de la seva realitzaci.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla s un dels indrets de Barcelona on bull ms activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X