Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Amics de La Rambla renova el distintiu Compromís per a la Sostenibilitat Turística de la Destinació Barcelona Biosphere

7 de maig de 2021

Amics de La Rambla és una de les 664 institucions o empreses que han renovat o s’han adherit per primer cop al “Compromís per a la Sostenibilitat Turística de la Destinació Barcelona Biosphere”.

Amics de La Rambla ha rebut la distinció en un acte que va tenir lloc el dia 7 de maig. Molts dels nostres associats, han rebut també la distinció contribuint a convertir La Rambla amb un destí cada cop més sostenible. Entre d’altes establiments de la zona, han rebut la distinció el Gran Teatre del Liceu, el Gremi d’Hotels de Barcelona, l’Hostal Mare Nostrum, l’Hotel 1898, l’Hotel Arc La Rambla, l’Hotel Le Meridien Barcelona, La Cava Universal, L’Aquàrium de Barcelona i el Moka Restaurant. El Palau Moja també té la certificació Biosphere que l’acredita com una destinació sostenible.

La distinció incorpora els requisits relatius als 17 objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 i aquest any s’ha adaptat a les exigències de salut i benestar per evitar contagis de la Covid-19.

Del distintiu del compromís Biosphere ja son 664 les empreses adherides a ciutat i comarques de Barcelona.

Des de 2020, s’ha treballat conjuntament a nivell de destinació, tant l’Ajuntament de Barcelona com la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Barcelona i el consorci de Turisme de Barcelona, per impulsar el desplegament d’aquest projecte de foment de la sostenibilitat turística i de millora de la competitivitat a la destinació Barcelona, que comprèn la ciutat de Barcelona i les 12 comarques de la província.

Totes les empreses interessades es poden inscriure al web www.turismesostenible.barcelona omplint el Formulari “Suma’t al repte del turisme sostenible” o contactant amb andreuperez@barcelonaturisme.com o hola@turismesostenible.barcelona

L’èxit del Compromís per a la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere li ha merescut el Premi Tourism Innovation Awards, un reconeixement que va ser lliurat en el marc del congrés internacional Tourism Innovation Summit, celebrat a Sevilla el passat novembre de 2020 en el qual hi van assistir el president i la directora general de Turisme de Barcelona.

Què és el Compromís Biosphere?

 El Compromís per a la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere (CSTBB) reconeix aquells operadors turístics que aposten per una gestió responsable i respectuosa amb el medi ambient, la cultura, les condicions laborals, l’equitat de gènere i el retorn social i econòmic. El procés d’implantació per a l’adhesió al CSTBB es realitza sota el paraigües de la marca Biosphere, atesa la condició de Barcelona de destinació certificada, i per tant, amb capacitat per impulsar el distintiu Compromís (Committed Entity).

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X