Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Amics de La Rambla renova la certificació de sostenibilitat turística Barcelona Biosphere

22 de març de 2023

Amics de La Rambla ha rebut la renovació de la certificació de sostenibilitat turística Barcelona Biosphere. A banda de la nostra entitat, 16 dels nostres socis també han rebut aquesta distinció posant el seu granet de sorra per convertir La Rambla en un espai respectuós amb el medi ambient, la cultura i el retorn social i econòmic.

Alguns dels nostres associats, com el Palau Güell, la reben per primer cop i altres han fet com nosaltres i l’han renovat. Les empreses i institucions associades a Amics de La Rambla i certificades aquest any són: L’Aquàrium de Barcelona, Gran Teatre del Liceu, Gremi d’Hotels de Barcelona, Hostal Mare Nostrum, Hostel Kabul,  Hotel Arc La Rambla, Hotel Le Meridien Barcelona, Hotel 1898, Moka Restaurant, Museu de Cera de Barcelona, Palau Güell, Palau Moja, Restaurant Núria, Soho House, Tablao Flamenco Cordobès i Yurbban Ramblas Hotel Boutique.

En total,  403 empreses de la ciutat de Barcelona han rebut avui la seva  certificació Biosphere en l’acte de lliurament celebrat al CCIB – Centre de Convencions Internacional de Barcelona en el marc del Compromís per a la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere.

El Compromís, que basa la seva metodologia en el treball al voltant dels 17 objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides, respon tant a la voluntat de promoure un turisme més curós per part dels operadors turístics, com també als desitjos dels visitants de poder viatjar respectant al màxim l’entorn.

Encara hi sou a temps si voleu sumar la vostra empresa a aquest compromís per l’any 2023. L’edició d’enguany encara admet noves empreses mitjançant petició en el formulari web a www.turismesostenible.barcelona. Cal remarcar que a Barcelona l’esmentada certificació no representa cap cost per a l’operador, ja que està íntegrament subvencionat per l’IEET (impost turístic), així com la renovació en els anys posteriors. Si necessiteu assessorament, des d’Amics de La Rambla us podem acompanyar en el procés de certificació.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X