Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Amics de La Rambla rep la distinció del Compromís Barcelona Biosphere

10 de desembre de 2019

El president d’Amics de La Rambla, Fermín Villar, va recollir ahir  en nom d’Amics de La Rambla, la distinció del Compromís per a la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere a l’Espai Francesc Cambó del Recinte Modernista de Sant Pau.

L’acte de lliurament va comptar amb les intervencions del regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé, del director General de Turisme de Barcelona, Joan Torrella, de la vicepresidenta primera de la Cambra de Comerç de Barcelona, Mònica Roca, del comissionat per a l’Agenda 20130 de l’Ajuntament de Barcelona, Miquel Rodríguez,  i de Patricio Díaz en representació de l’intituto de Turismo Responsable.

Amics de La Rambla rep la distinció després d’haver completat amb èxit el procés de valoració i de millorar la seva sostenibilitat. Amb aquest compromís, Amics de La Rambla reforça el seu convenciment que La Rambla ha de ser una zona especialment compromesa amb la sostenibilitat turística.

Com a part del projecte Rambla Biosphere i conjuntament amb Amics de La Rambla, han rebut aquesta distinció alguns dels nostres associats: l’Aquàrium Barcelona, Art i Sa i La Cava Universal. Aquests establiments s’afegeixen a d’altres que ja la tenen com el Gran Teatre del Liceu i al Palau Moja que té el Certificat Biosphere. Altres socis com el Tablao Flamenco Cordobés, el Restaurant Moka o Las Golondrinas estan fent el procés de certificació.

El Compromís per a la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere reconeix aquells operadors turístics que aposten per una gestió responsable i respectuosa amb el medi ambient, la cultura, les condicions laborals, l’equitat de gènere i el retorn social i econòmic.

Cada vegada són més les persones que viatgen les que es decanten per ofertes turístiques que generin un impacte positiu a la ciutat i siguin respectuoses amb la població local, l’entorn ambiental i l’ús eficient dels recursos.

A través del compliment d’una sèrie de requisits, l’Ajuntament de Barcelona posa a disposició dels operadors turístics l’oportunitat d’adherir-se al Compromís per a la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere. Aquesta adhesió es basa en un manual de bones pràctiques que recull en els disset Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.

Amics de La Rambla vol que La Rambla sigui un territori especialment sensible a la sostenibilitat turística i, per aquest motiu, ha decidit liderar aquest projecte en col·laboració amb l’Instituto de Turismo Responsable i l’Ajuntament de Barcelona. Per aconseguir aquest objectiu, és imprescindible també el compromís del màxim d’empreses i entitats del territori.

Si voleu que el vostre establiment s’adhereixi a aquesta certificació, poseu-vos en contacte amb nosaltres i us explicarem com fer-ho i us acompanyarem en el procés d’adhesió.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X