Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

AMICS DE LA RAMBLA REP LA MEDALLA D’HONOR DE L’AJUNTAMENT DE BARCELONA

29 de novembre de 2011

L’Alcalde de Barcelona, Xavier Trias, va fer entrega ahir de la Medalla d’Honor de l’Ajuntament a l’Associació d’Amics, Veïns i Comerciants de la Rambla “ Per la seva llarga trajectòria de treball – que ja ha superat el mig segle – a favor de la promoció de la Rambla, en defensa dels interessos dels veïns i comerciants, i per a la millora de l’entorn urbà i social d’aquest passeig, espai emblemàtic i de projecció universal de Barcelona”.

Joan Pavía, president d’Amics de La Rambla, va recollir la Medalla en l’acte de lliurament que es va celebrar al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. El nostre president va comptar amb el recolzament dels expresidents Joan Deulofeu, Enric Pantaleoni, Ignasi Torralba, Ramon Lamazares, del vicepresident Josep Mestres i d’una nombrosa representació de l’actual Junta Directiva d’Amics de la Rambla.

La Medalla d’Honor de Barcelona és una distinció que té per finalitat honorar aquells que, amb el seu esforç, han contribuït al desenvolupament d’una consciència ciutadana i cívica, així com dels seus valors i virtuts. Anualment, l’Ajuntament de Barcelona pot aprovar la concessió de vint-i-cinc guardons, dels quals un màxim de cinc s’atorguen a proposta de la Comissió del Plenari, en l’àmbit de la ciutat, i un màxim de dos a proposta de cadascun dels districtes. El guardó rebut ahir, va ser una proposta del Districte de Ciutat Vella. L’altre entitat del barri honorada amb la Medalla de l’Ajuntament va ser l’Associació de Comerciants i Veïns del Carrer Cera de Barcelona.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X