Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Amics de La Rambla s'afegeix a la celebració de l'any Chopin

1 de setembre de 2010

Aquest any es celebra el 200 aniversari del naixement de Frederic Chopin amb una sèrie d’actes a tot el món. L’Associació d’Amics de la Rambla ens hem volgut sumar a les celebracions que, amb aquest motiu, s’han organitzat a Barcelona.

 

Frederic Chopin, acompanyat per George Sand i els seus fills – Maurice i Solange, va passar uns quants dies a la nostra ciutat en dos ocasions: la primera del 2 al 7 de novembre de 1838 en el seu camí cap a Mallorca i la segona entre el 14 i el 22 de febrer de 1839 quan tornava de l’illa. En les dues ocasions es van hostatjar a La Rambla, concretament al Gran Hotel de las Cuatro Naciones (La Rambla, 40).

 

Per commemorar aquest fet, el dia 22 de setembre de 2010 es descobrirà una placa a la façana de l’Hotel. A la celebració, a part de les autoritats de la ciutat i del Consolat General de la República de Polònia a Barcelona, assistiran dos convidats molt especials: el gegant de Frederic Chopin i la geganta de George Sand. En una festa popular els gegants seran “batejats” oficialment apadrinats per els Geganters de Catalunya i la Coordinadora de Geganters de Barcelona.

 

Amics de La Rambla no ha volgut faltar en aquesta celebració i us vol convidar a tots a participar-hi.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X