Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Amics de la Rambla signa un conveni de col·laboració amb la publicació “W2 Barcelona”

17 de maig de 2013

“W2 Barcelona” (Welcome to Barcelona) és la primera publicació que es repartirà als creueristes a la arribada a la nostra ciutat. Serà un diari pensat pels visitants de Barcelona. En format premsa, ofereix informació necessària pel visitant i pretén aportar frescor, comoditat i agilitat. “W2 Barcelona” estarà escrit en anglès i castellà, estarà exclusivament pensat i dirigit al turista.

L'empresa responsable d'aquesta publicació, porta temps publicant un diari similar a Malaga. “Welcome to Malaga” també es distribueix directament en els creuers.

De periodicitat mensual, tindrà una tirada de 20.000 exemplars que es distribuiran en diferents punts, especialment en l'interior dels creuers a la seva arribada a Barcelona. “W2 Barcelona” té 32 pàgines a color. La versió impresa es reforça amb una versió per mòbil, la seva plana web i la seva integració amb les xarxes socials.

Gràcies al conveni signat entre “W2 Barcelona” i Amics de la Rambla, els nostres associats gaudiran d'un descompte del 20% sobre les tarifes oficials per la publicació d'anuncis a la publicació “W2 Barcelona”.

Si esteu interessats en que us informin de preus i condicions, poseu-vos en contacte amb Amics de la Rambla (Telèfon: 93.317.29.40)

Les xifres ens donen una idea aproximada de la importància creixent que té aquest sector en la economia de la nostra ciutat: L'any 2011 van arribar a Barcelona 7.390.777 turistes. Del total, 7.657.244, ho van fer en creuer. Aquest sector està encara creixent i les seves perspectives de futur són bones. La despesa mitjana dels turistes a la ciutat va ser – l'any 2011 – de 281 € els procedents d'Espanya i de 348 € els procedents d'altres països (allotjament a banda).

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X