Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Amics de La Rambla signa un conveni de col·laboració amb l'Espai Línia

22 de novembre de 2022

L’associació Amics de La Rambla i Línia La Rambla i Espai Línia han signat un conveni de col·laboració per tal d’unir esforços i treballar de forma conjunta. La rúbrica de l’acord l’han tancat Fermin Villar, president d’Amics de La Rambla i Marcelo Villanueva, director general del Grup Comunicació 21 i del periòdic Línia La Rambla.

D’aquesta manera, l’acord servirà per donar un impuls informatiu a l’entitat, a totes les iniciatives que organitzem des de l’Associació i a totes les activitats organitzades pels nostres associats. La publicació del diari Línia La Rambla servirà també per informar sobre La Rambla, la seva història i el seu ric patrimoni material i immaterial.

Per la seva banda, Amics de la Rambla contribuirà en la implementació de 25 expositors Línia, entres ells dos al Mercat de la Boqueria, per tal d’aconseguir una major visibilitat per a la xarxa de periòdics Línia i fer arribar el diari a tots els clients dels nostres comerços associats.

Per l’acord signat, els associats a Amics de La Rambla gaudiran d’un interessant descompte en la contractació d’espais publicitaris en el diari Línia La Rambla. El primer número d’aquesta nova publicació apareixerà el pròxim 28 de novembre.

A banda, Línia la Rambla posa a disposició d’Amics de la Rambla i els seus associats els serveis d’Espai Línia per tal de fer ús de la seva sala de conferències per celebrar qualsevol tipus d’actes.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X