Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Amics de La Rambla també es suma al rosa!

14 d'octubre de 2014

Fins al 19 d’octubre més de 10.000 comerços de Barcelona participen a la campanya Suma’t a l’Aecc, Suma’t al rosa, fruit de l’acord de l’aecc-Catalunya contra el Càncer de Barcelona, la Fundació Barcelona Comerç i l’Ajuntament de Barcelona.

El proper dissabte 18 d'octubre tindrà lloc a la Plaça Sant Jaume una ballada solidària de swing a les 18:30 h i a les 20 h la plaça s'il·luminarà de color rosa.

Podeu participar comprant les ulleres solidàries (a un preu de 5 €) en els següents estands:

Del 16 al 18 d'octubre
Plaça Catalunya/Portal de l'Àngel
Centres El Corte Inglés
Centre Comercial l'illa Diagonal

El 17 i el 18 d'octubre
Fira “Sport Woman”

El 19 d'octubre
Cursa de la dona

I també, fins al proper diumenge, els establiments dels Eixos Comercials de la ciutat – entre ells Amics de La Rambla - fan difusió dels fulletons i cartells que formen part  de la campanya de prevenció de la malaltia. També inclouen als seus aparadors o en algun espai de la botiga un detall de color rosa com a símbol de la seva implicació en la lluita contra el càncer de mama.

El comerç de proximitat es perfila com una excel·lent plataforma per sensibilitzar i informar a la ciutadania de la importància de la detecció precoç d’aquesta malaltia, que es calcula que afecta una de cada vuit dones.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X