Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Amics de La Rambla torna a oferir les rutes (Re) descobreix La Rambla, una invitaciˇ (gratu´ta) a retrobar-se amb La Rambla i la seva hist˛ria

3 de juny de 2024

Del  13 al 30 de juny, Amics de La Rambla torna a oferir 10 rutes gratuïtes per ramblejar i retrobar-se amb La Rambla

(Re) descobreix La Rambla proposa diferents rutes que permeten descobrir aspectes de la història de La Rambla i de la ciutat

En aquesta edició recuperem la ruta “De La Rambla a la Copa Amèrica, història del Port Vell” de Barcelona que es va oferir dins la campanya “Endinsa’t al Port”

Després de l’èxit que han tingut les anteriors edicions de (Re) descobreix La Rambla, Amics de La Rambla ha preparat una nova invitació a ramblejar amb 10 rutes gratuïtes.

Les rutes, per les que cal inscripció prèvia a la pàgina d’Amics de La Rambla, volen ser una invitació a retrobar-se amb La Rambla i a descobrir aspectes de la seva història que sovint desconeixem.

Nova ruta: “De La Rambla a la Copa Amèrica, història del Port Vell de Barcelona”

En aquesta tercera edició de (Re) descobreix La Rambla, es recupera la ruta “De La Rambla a la Copa Amèrica, història del Port Vell de Barcelona” que recupera la relació entre La Rambla i el Port Vell de Barcelona i que Amics de La Rambla va incorporar a la campanya “Endinsa’t al Port” amb la que el Port de Barcelona va voler mostrar-se a la ciutat.

Sis rutes diferents, sis maneres de ramblejar

Hi ha moltes maneres de conèixer millor La Rambla. Cada una de les rutes que Amics de La Rambla proposa, ofereix una visió diferent de La Rambla i de la ciutat.

En aquesta ocasió es recuperen rutes que Amics de La Rambla fa temps que ofereix de manera gratuïta per millorar el coneixement i l’estima vers La Rambla.

Aquest és el calendari previst:

 • La Rambla, bressol dels transports de BCN (català). Dijous, 13 de juny a les 10:30 h
 • De la Rambla a la Copa Amèrica, història del Port Vell de Barcelona (castellà). Divendres, 14 de juny a les 18:30 h
 • La Rambla al detall (castellà). Dissabte, 15 de juny a les 10:30 h
 • La Rambla, bressol dels transports de BCN (català). Dissabte, 15 de juny a les 18:30 h
 • Visitants il·lustres a La Rambla (català). Divendres, 21 de juny a les 18:30 h
 • La Rambla més fosca. Gòtic (català). Dimarts, 25 de juny a les 18:30 h
 • La Rambla més fosca. Raval (català). Dimecres, 26 de juny a les 18:30 h
 • La Rambla més fosca. Gòtic (castellà). Dijous, 27 de juny a les 18:30 h
 • De La Rambla a la Copa Amèrica, història del Port Vell de Barcelona (català). Dissabte, 29 de juny a les 10:30 h
 • La Rambla, bressol dels transports de BCN (castellà). Diumenge, 30 de juny a les 10:30 h

Les rutes (Re) Descobreix La Rambla són part del projecte “La Rambla, un nou model de Turisme Urbà” amb el que Amics de La Rambla vol convidar a tothom a ramblejar. El projecte compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i de GetYourGuide. Les rutes estan parcialment finançades amb l’impost turístic.

Rutes online també disponibles

I per aquells que no s’hagin pogut apuntar a les rutes amb guia,  també estan disponibles tres rutes online que es poden fer amb l’ajuda d’un dispositiu mòbil: La Rambla Familiar, La Rambla Nostàlgica i La Rambla Canalla.

Aquestes tres rutes són les que es van poder fer en el Rambling que Amics de La Rambla va organitzar el passat desembre. Des d’aquell dia estan disponibles online per tothom que vulgui jugar a La Rambla aprenent detalls de la seva història.

Les tres rutes proposen un passeig-joc per La Rambla amb preguntes i es poden fer sols o en grup:

 • La Rambla Familiar. Una ruta pensada pels que volen gaudir i divertir-se en família a La Rambla amb activitats lúdiques que els descobreixin els secrets millor guardats del passeig. Podreu visitar, entre altres, els següents espais: Galeries Maldà, Las Golondrinas, L’Aquàrium de Barcelona i McDonald’s Rambla.
 • La Rambla Canalla. La més gamberra, oculta i misteriosa. La Rambla Canalla us convida a aquest homenatge a la Barcelona de nit, de la festa i de la passió. Les proves us portaran a, entre  altres, aquests espais: Museu de l’Eròtica de Barcelona, Hotel Oriente, Tablao Flamenco Cordobés i Las Golondrinas.
 • La Rambla Nostàlgica. La Rambla nostàlgica és una ruta dissenyada perquè grans i petits recuperin la història de La Rambla i comparteixin visions intergeneracionals d’aquest carrer. Un passeig pels espais més mítics de La Rambla, els establiments més emblemàtics... podreu visitar, entre altres, els següents espais: Restaurant Moka, Hotel Le Méridien Barcelona, Mercat de la Boqueria, Hotel Oriente, Arts Santa Mònica, Hotel 1898 i Las Golondrinas.

Les rutes online del Rambling estan disponibles a la web d’Amics de La Rambla (https://www.amicsdelarambla.cat/cat/rambling/rambling) i compten amb el suport tecnològic de l’app Identify.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla Ús un dels indrets de Barcelona on bull mÚs activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X