Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Amics de La Rambla torna a reclamar millores urgents i manteniment a La Rambla

14 de novembre de 2019

L’octubre de 2018, Amics de La Rambla va presentar al Districte de Ciutat Vella un informe amb les mancances de manteniment que vam detectar a La Rambla amb la col·laboració de veïns, comerciants i institucions.

Un any després, tot i que algunes de les mancances detectades han millorat, hem vist que la majoria de les mancances que apareixien en el nostre informe no s’han solucionat. Per aquest motiu, hem tornat a revisar els elements deteriorats i hem tornat a presentar al Districte de Ciutat Vella un informe actualitzat.

La Rambla és el carrer més visitat de Barcelona i una de les icones que mostren la nostra ciutat al món.  L’ús intensiu que del passeig fan barcelonins i visitants requereix també mesures excepcionals per mantenir La Rambla com cal. Demanem que es tingui una especial cura en l’aspecte físic del carrer i de tots els elements presents a la via pública, en la neteja i en la seguretat.

A banda d’aquests aspectes físics, també demanem que s’eviti i es persegueixi amb especial cura les actituds incíviques, els incompliments normatius i, sobretot,  tota activitat il·legal.

Davant de l’etern ajornament de l’inici de la reforma de La Rambla i de la durada prevista de les obres cal la reparació de tots els elements deteriorats, un manteniment més intensiu que eviti la degradació i la desaparició de tots els elements obsolets o al marge de la normativa que degraden la imatge del que creiem que és el carrer més bonic de Barcelona.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X