Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Animeu-vos a participar en la Festa del Roser decorant amb flors el vostre establiment!

10 de juliol de 2018

Amics de La Rambla organitza, del 6 a l’11 d’octubre, la Festa del Roser, una invitació a barcelonins i visitants a gaudir de La Rambla.

Aquest any, a la Festa del Roser, les flors tornaran a tenir el màxim protagonisme amb la intenció de posicionar de nou la Rambla de les Flors i les seves floristes en l'imaginari de tots els barcelonins, reivindicant una de les nostres tradicions més estimades.

Com ja vam fer l'any passat, volem que La Rambla es converteixi, des del 6 fins a l’11 d'octubre d'enguany, en un passeig ple de flors i amb aquest objectiu tornarem a fer l'acció floral “Una flor, un desig” (per sisè any consecutiu i amb la finalitat de repetir l'èxit popular que ha tingut tots aquests anys) i decorarem amb flors les façanes dels edificis més emblemàtics del passeig.
Els establiments associats a Amics de La Rambla també podeu participar en l'esdeveniment decorant amb flors el vostre aparador, façana, terrassa o interior del local.

Els establiments decorats apareixeran en el mapa que distribuirem perquè tothom hi pugui descobrir tots els espais on les flors tindran protagonisme i per tant, si esteu interessats en participar o voleu més informació truqueu-nos al 933172940 o escriviu a info@amicsdelarambla.cat. Des de l’Associació us podem ajudar i assessorar.

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X