Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Animeu-vos a participar en la Festa del Roser decorant amb flors el vostre establiment!

10 de juliol de 2018

Amics de La Rambla organitza, del 6 a l11 doctubre, la Festa del Roser, una invitaci a barcelonins i visitants a gaudir de La Rambla.

Aquest any, a la Festa del Roser, les flors tornaran a tenir el mxim protagonisme amb la intenci de posicionar de nou la Rambla de les Flors i les seves floristes en l'imaginari de tots els barcelonins, reivindicant una de les nostres tradicions ms estimades.

Com ja vam fer l'any passat, volem que La Rambla es converteixi, des del 6 fins a l11 d'octubre d'enguany, en un passeig ple de flors i amb aquest objectiu tornarem a fer l'acci floral Una flor, un desig (per sis any consecutiu i amb la finalitat de repetir l'xit popular que ha tingut tots aquests anys) i decorarem amb flors les faanes dels edificis ms emblemtics del passeig.
Els establiments associats a Amics de La Rambla tamb podeu participar en l'esdeveniment decorant amb flors el vostre aparador, faana, terrassa o interior del local.

Els establiments decorats apareixeran en el mapa que distribuirem perqu tothom hi pugui descobrir tots els espais on les flors tindran protagonisme i per tant, si esteu interessats en participar o voleu ms informaci truqueu-nos al 933172940 o escriviu a info@amicsdelarambla.cat. Des de lAssociaci us podem ajudar i assessorar.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla s un dels indrets de Barcelona on bull ms activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X