Àpats de Nadal a La Rambla
24 de novembre de 2015
S'apropa el Nadal. Temps de festes, reunions i trobades. De feina, familiars, d'amics... a La Rambla hi ha moltes opcions.
Aquí teniu alguns restaurants que ofereixen menús especials per a grups en aquestes dates.
Hotel Bagués
La Rambla, 105
Telèfon: 933 43 50 00
http://www.hotelbagues.com/
L'Hotel Bagués ha dissenyat 4 menús per a grups (d'entre 8 i 22 persones, per grups més petits també el poden fer, però a el restaurant El Regulador). El preu, que sempre inclou begudes, torrons i neules, va dels 45 € als 55 €.
A banda també us vol convidar a gaudir dels especials àpats que han preparat per les dates senyalades.
Nit de Nadal i Nadal. Preu per persona 70 €
Ferrero de foie i avellana / Cebiche de ostra con ají amarillo
Sopa de galets gegants i la carn d’olla
Llobarro salvatge amb cremós de coliflor i amanida de cítrics / Caneló de cérvol i pollastre de corral amb rossinyols i beixamel trufada
Taronja i Martini / El nostre cremós de xocolata amb “pà”, caviaroli de bitxo i sal
Torrons i Neules
Celler: Rovellats Blanc Primavera, D.O. Penedès / Azpilicueta Crza., D.O. Ca. Rioja / Castillo Perelada Brut Nature Cuvée Especial, D.O. Cava
Nit de Cap d'any. Preu per persona 125 €
Llamàntol, llima, ceba vermella adobada i coriandre / Navalla amb cítrics i suc de bleda
Gamba vermella escaldada en aigua de mar i el seu suc amb aroma de coco i gingebre / Ralla en “amarillo” amb all negre / Mosaic de manetes de porc amb ostres i “beurre blanc” de yuzu
Gin-tonic de aranja rosa / Semiesfera sorpresa de avellana i cafè
Petit-Fours / Raïm
Celler: Basa, D.O. Rueda / Castillo Perelada 5 Fincas Rsva., D.O. EmpordàPerrier-Jouët Grand Brut, A.O.C. Champagne
Hotel Serhs Rivoli Rambla
La Rambla, 128
Teléfon: 93 481 76 64
http://www.hotelserhsrivolirambla.com/ca/restaurant/
Menú de Nadal. 42 € per persona
Copa de Cava de Benvinguda
Pica-Pica: Pasta fullada de verduretes amb Foie, Quiche de Salmó i Lacón, Broqueta de Llagostí amb Blat de moro, Tartar de Fumats
2on plat a escollir: Filet de Vedella amb Salsa Strogonoff Confit d'ànec amb Salsa de Gerds Suprema de Lluç amb Sabors Ibèrics Reig al Forn amb Patates Confitades
Sorbet de Llimona. Torrons i Neules
Celler: Vi Blanc del Penedès.Vi Negre de La Rioja. Cava Brut Aigües Minerals. Cafè Moca.
Sopar de Cap d'Any. 90 € per persona
Copa de Cava de Benvinguda
Aperitiu Pasta de Full de Verduretes amb Foie Quiche de Salmó i “Lacón “ Broqueta de Llagostí amb Blat de Moro Tartar de Fumats Menú Crema de Foie amb Llagostins i Farcellet de Fideus d’Arròs
Amanida d’Alvocat, Margallons i Pernil d’Ànec amb Vinagreta de Cítrics
Tournedó de Vedella amb Rabassoles, Escalunyes a la Crema i Milfulls de Patata i Carbassa. Piràmide de Fruit de la Passió amb Mango i Xocolata Negra
Torrons i Neules
Raïm de la Sort
Celler: Vi Blanc del Penedès Vi Negre de La Rioja Cava Brut Aigües Minerals Cafè Moca Licors
Menú de Reis. 42 € per persona
Pica pica: Montadito de Coca amb Pernil Ibèric, Quiche de Salmó i Lacón, Tartar de Fumats, Croquetes de Ceps
Amanida de Pernil d'ànec i Taronja amb Encenalls de Formatge de Cabra
Sopa de Peix de Roca amb Aromes de Safrà
2on plat a escollir: Entrecot de Vedella a la Graella sobre Verduretes / Filet de Porc Farcit de Festucs i Foie / Suprema de Lluç amb Sabors Ibèrics / Llom de Bacallà a la Catalana
Sorbet de Llimona
Torrons i Neules
Tortell de Reis
Celler: Vi Blanc del Penedès, Vi Negre de La Rioja-, Cava Brut , Aigües Minerals, Cafè Moca.
Le Meridien Barcelona
La Rambla, 111
Telèfon: 933 18 62 00
http://www.lemeridienbarcelona.es/
L'Hotel Le Meridien Barcelona ha dissenyat 3 menús per a grups ( El preu, que sempre inclou begudes, torrons i neules, és de 34, 39 i 50 €).
A banda també us vol convidar a gaudir dels especials àpats que han preparat per les dates senyalades.
Nit de Nadal. 65 € per persona
Envoltini de salmó amb dues textures i vinagreta de soja
Vieires a la planxa amb crema de pèsols, ous de guatlla a baixa temperatura i oli de trufa
Filet de bou. Escalopa de foie d'ànec i patates confitades farcides de bolets d'hivern
Pastisset de xocolata amb els seu mousse, caramel de Macadàmia i sorbet de Yuzu.
Petit four. Barcelona Eclair.
Cafè torrons i neules
Celler: Marqués de Arienzo (D.O. Rioja), Viña Calera (D.O. Rueda), Cava, refrescs i aigua
Dinar de Nadal. 45 € per persona
Canelons freds de salmó fumat amb maionesa de cibulet
Escudella amb galets, pilota i trufa
Ànec farcit a la catalana amb salsa de prunes, pinyons i puré de patata amb oli d'oliva
Cremós de gianduja i taronja amb crumble de vainilla, caramel i perles
Petit four. Barcelona Eclair.
Cafè torrons i neules
Celler: Marqués de Arienzo (D.O. Rioja), Viña Calera (D.O. Rueda), Cava, refrescs i aigua
Dinar de Sant Esteve. 45 € per persona
Puré d'esberginia fumat amb cremós de formatge i cruixent de ceba
Canelons d'ànec i foie gratinat amb oli de pinyons i cibulet
Melós de vedella rostit a baixa temperatura. Patates fornera amb aroma de vainilla i bolets d'hivern.
Financière de festuc amb pinya, iogurt grec i cruixent de xocolata i or.
Cafè torrons i neules
Celler: Marqués de Arienzo (D.O. Rioja), Viña Calera (D.O. Rueda), Cava, refrescs i aigua
Sopar de gala de cap d'any. 169 € per persona
Gelatina de cloïsses al vapor amb escuma de ginebra i llima
Bombó de foie gras d'ànec. Puré d'avellanes triturades i reducció de Pedro Ximénez.
Premut de Foie Gras. Confit d'ànec i poma verda amb puré de tupinambour
Llobarro a la planxa. Salsifins vidrats i salsa de vi priorat
Garri de porc ibèric rostit a baixa temperatura amb tatin de mango i pa d'espècies
Sablé de fruites vermelles amb mousse de xocolata negra i bombolla de gerds
Raïm de la sort
Cafè torrons i neules
Celler. Marques de Riscal Verdejo (D.O. Rueda), Marqués de Riscal Reserva ( D.O. Rioja) Moscatel Floralis de Miguel Torres, Laurent Perrier Brut (Xampany)
Buffet d'Any Nou. 59 € per persona.
Tablao Flamenco Cordobés
La Rambla, 35
Telèfon: 933 17 57 11
http://www.tablaocordobes.es/es
El Tablao Flamenco Cordobés ofereix el seu Gran Festival de Degustació i inclou l'espectacle en la seva oferta. Preu del sopar des de 35 €.
El menú inclou coctel de benvinguda, aperitiu, pernil ibèric i un sortit de plats tradicionals com el cazón en adobo o el gazpacho, pinxos, amanides, brotxetes, arrossos, carns i peixos... en total més de 35 plats preparats per escollir.
Els postres i les begudes estan incloses en el preu.
Però l'element diferencial és, sens dubte, l'espectacle flamenc de gran qualitat que el Tablao ofereix.
Cap d'Any al Tablao . Preu per persona: 245 €
També podeu gaudir d'una nit molt especial per acomiadar l'any amb un menú molt especial maridat amb molta festa i molt art. El sopar de gala s'acompanya amb dos shows flamencs i amb un final de festa després de les 12 campanades.