Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Àpats de Nadal a La Rambla

24 de novembre de 2015

S'apropa el Nadal. Temps de festes, reunions i trobades. De feina, familiars, d'amics... a La Rambla hi ha moltes opcions.

Aquí teniu alguns restaurants que ofereixen menús especials per a grups en aquestes dates.

Hotel Bagués
La Rambla, 105
Telèfon: 933 43 50 00

http://www.hotelbagues.com/

L'Hotel Bagués ha dissenyat 4 menús per a grups (d'entre 8 i 22 persones, per grups més petits també el poden fer, però a el restaurant El Regulador). El preu, que sempre inclou begudes, torrons i neules, va dels 45 € als 55 €.

A banda també us vol convidar a gaudir dels especials àpats que han preparat per les dates senyalades.

Nit de Nadal i Nadal. Preu per persona 70 €

Ferrero de foie i avellana / Cebiche de ostra con ají amarillo
Sopa de galets gegants i la carn d’olla
Llobarro salvatge amb cremós de coliflor i amanida de cítrics / Caneló de cérvol i pollastre de corral amb rossinyols i beixamel trufada
Taronja i Martini / El nostre cremós de xocolata amb “pà”, caviaroli de bitxo i sal
Torrons i Neules
Celler: Rovellats Blanc Primavera, D.O. Penedès / Azpilicueta Crza., D.O. Ca. Rioja / Castillo Perelada Brut Nature Cuvée Especial, D.O. Cava

Nit de Cap d'any. Preu per persona 125 €

Llamàntol, llima, ceba vermella adobada i coriandre / Navalla amb cítrics i suc de bleda
Gamba vermella escaldada en aigua de mar i el seu suc amb aroma de coco i gingebre / Ralla en “amarillo” amb all negre / Mosaic de manetes de porc amb ostres i “beurre blanc” de yuzu
Gin-tonic de aranja rosa / Semiesfera sorpresa de avellana i cafè
Petit-Fours / Raïm
Celler: Basa, D.O. Rueda / Castillo Perelada 5 Fincas Rsva., D.O. EmpordàPerrier-Jouët Grand Brut, A.O.C. Champagne

Hotel Serhs Rivoli Rambla
La Rambla, 128
Teléfon: 93 481 76 64

http://www.hotelserhsrivolirambla.com/ca/restaurant/

Menú de Nadal. 42 € per persona
Copa de Cava de Benvinguda
Pica-Pica: Pasta fullada de verduretes amb Foie, Quiche de Salmó i Lacón, Broqueta de Llagostí amb Blat de moro, Tartar de Fumats
2on plat a escollir: Filet de Vedella amb Salsa Strogonoff Confit d'ànec amb Salsa de Gerds Suprema de Lluç amb Sabors Ibèrics Reig al Forn amb Patates Confitades
Sorbet de Llimona. Torrons i Neules
Celler: Vi Blanc del Penedès.Vi Negre de La Rioja. Cava Brut Aigües Minerals. Cafè Moca.

Sopar de Cap d'Any. 90 € per persona

Copa de Cava de Benvinguda
Aperitiu Pasta de Full de Verduretes amb Foie Quiche de Salmó i “Lacón “ Broqueta de Llagostí amb Blat de Moro Tartar de Fumats Menú Crema de Foie amb Llagostins i Farcellet de Fideus d’Arròs
Amanida d’Alvocat, Margallons i Pernil d’Ànec amb Vinagreta de Cítrics
Tournedó de Vedella amb Rabassoles, Escalunyes a la Crema i Milfulls de Patata i Carbassa. Piràmide de Fruit de la Passió amb Mango i Xocolata Negra
Torrons i Neules
Raïm de la Sort
Celler: Vi Blanc del Penedès Vi Negre de La Rioja Cava Brut Aigües Minerals Cafè Moca Licors

Menú de Reis. 42 € per persona

Pica pica: Montadito de Coca amb Pernil Ibèric, Quiche de Salmó i Lacón, Tartar de Fumats, Croquetes de Ceps
Amanida de Pernil d'ànec i Taronja amb Encenalls de Formatge de Cabra
Sopa de Peix de Roca amb Aromes de Safrà
2on plat a escollir: Entrecot de Vedella a la Graella sobre Verduretes / Filet de Porc Farcit de Festucs i Foie / Suprema de Lluç amb Sabors Ibèrics / Llom de Bacallà a la Catalana
Sorbet de Llimona
Torrons i Neules
Tortell de Reis
Celler: Vi Blanc del Penedès, Vi Negre de La Rioja-, Cava Brut , Aigües Minerals, Cafè Moca.

Le Meridien Barcelona
La Rambla, 111
Telèfon: 933 18 62 00

http://www.lemeridienbarcelona.es/

L'Hotel Le Meridien Barcelona ha dissenyat 3 menús per a grups ( El preu, que sempre inclou begudes, torrons i neules, és de 34, 39 i 50 €).

A banda també us vol convidar a gaudir dels especials àpats que han preparat per les dates senyalades.

Nit de Nadal. 65 € per persona

Envoltini de salmó amb dues textures i vinagreta de soja
Vieires a la planxa amb crema de pèsols, ous de guatlla a baixa temperatura i oli de trufa
Filet de bou. Escalopa de foie d'ànec i patates confitades farcides de bolets d'hivern
Pastisset de xocolata amb els seu mousse, caramel de Macadàmia i sorbet de Yuzu.
Petit four. Barcelona Eclair.
Cafè torrons i neules
Celler: Marqués de Arienzo (D.O. Rioja), Viña Calera (D.O. Rueda), Cava, refrescs i aigua

Dinar de Nadal. 45 € per persona

Canelons freds de salmó fumat amb maionesa de cibulet
Escudella amb galets, pilota i trufa
Ànec farcit a la catalana amb salsa de prunes, pinyons i puré de patata amb oli d'oliva
Cremós de gianduja i taronja amb crumble de vainilla, caramel i perles
Petit four. Barcelona Eclair.
Cafè torrons i neules
Celler: Marqués de Arienzo (D.O. Rioja), Viña Calera (D.O. Rueda), Cava, refrescs i aigua

Dinar de Sant Esteve. 45 € per persona

Puré d'esberginia fumat amb cremós de formatge i cruixent de ceba
Canelons d'ànec i foie gratinat amb oli de pinyons i cibulet
Melós de vedella rostit a baixa temperatura. Patates fornera amb aroma de vainilla i bolets d'hivern.
Financière de festuc amb pinya, iogurt grec i cruixent de xocolata i or.
Cafè torrons i neules
Celler: Marqués de Arienzo (D.O. Rioja), Viña Calera (D.O. Rueda), Cava, refrescs i aigua

Sopar de gala de cap d'any. 169 € per persona

Gelatina de cloïsses al vapor amb escuma de ginebra i llima
Bombó de foie gras d'ànec. Puré d'avellanes triturades i reducció de Pedro Ximénez.
Premut de Foie Gras. Confit d'ànec i poma verda amb puré de tupinambour
Llobarro a la planxa. Salsifins vidrats i salsa de vi priorat
Garri de porc ibèric rostit a baixa temperatura amb tatin de mango i pa d'espècies
Sablé de fruites vermelles amb mousse de xocolata negra i bombolla de gerds
Raïm de la sort
Cafè torrons i neules
Celler. Marques de Riscal Verdejo (D.O. Rueda), Marqués de Riscal Reserva ( D.O. Rioja) Moscatel Floralis de Miguel Torres, Laurent Perrier Brut (Xampany)

Buffet d'Any Nou. 59 € per persona.

Tablao Flamenco Cordobés
La Rambla, 35
Telèfon: 933 17 57 11

http://www.tablaocordobes.es/es

El Tablao Flamenco Cordobés ofereix el seu Gran Festival de Degustació i inclou l'espectacle en la seva oferta. Preu del sopar des de 35 €.

El menú inclou coctel de benvinguda, aperitiu, pernil ibèric i un sortit de plats tradicionals com el cazón en adobo o el gazpacho, pinxos, amanides, brotxetes, arrossos, carns i peixos... en total més de 35 plats preparats per escollir.

Els postres i les begudes estan incloses en el preu.

Però l'element diferencial és, sens dubte, l'espectacle flamenc de gran qualitat que el Tablao ofereix.

Cap d'Any al Tablao . Preu per persona: 245 €

També podeu gaudir d'una nit molt especial per acomiadar l'any amb un menú molt especial maridat amb molta festa i molt art. El sopar de gala s'acompanya amb dos shows flamencs i amb un final de festa després de les 12 campanades.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X