Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Aprovació inicial de la modificació del Pla d'Usos de Ciutat Vella

26 d'abril de 2013

El Pla especial d'establiment de concurrència pública, hoteleria i altres activitats – el Pla d'Usos de Ciutat Vella, és una eina de caràcter urbanístic que permet a l'administració local regular, controlar i gestionar la implantació de tot un seguit d'activitats de concurrència pública al Districte de Ciutat Vella.

El passat dimecres, 24 d'abril de 2013, la Regidora de Ciutat Vella, Mercè Homs va anunciar l'aprovació inicial de la Modificació del Pla especial d'establiments de concurrència pública, hoteleria i altes activitats al districte.

Aquesta modificació introdueix la possibilitat d'obrir nous bars i restaurants en zones específiques i acotades en horaris diürns.

La modificació del Pla d'Usos inclou messures com la prohibició d'obertura de nous apartament turístics i introdueix l'obligació d'agrupar-ne els existents en edificis exclusius en un termini màxim de 6 anys.

També permet la implantació de nous hotels a la franja perimetral de Ciutat Vella i a l'interior del Districte en edificis catalogats amb la categoria “B”.

La Rambla i els seu entorn més immediat, pren identitat pròpia i es delimita com a zona singular. Aquesta delimitació respon a la intenció de desenvolupar un Pla Especial específic per la Rambla. Actualment Amics de la Rambla ja està treballant – conjuntament amb l'Ajuntament de Barcelona i el Districte de Ciutat Vella – en la elaboració d'aquest Pla Especial específic per la Rambla.

https://fortnite-sex.com/

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X