Aquests són els plats del Tast a La Rambla 2019!
5 de juny de 2019
Tapes i platillos, cuina tradicional, pastisseries, cuina d’autor i cuina metropolitana són les cinc grans àries temàtiques que trobareu al Tast a La Rambla.
Si voleu anar preparant la vostra ruta gastronòmica, aquí teniu els plats que trobareu.
TAPES I PLATILLOS
A RESTAURANT- HOTEL NERI. Alain Guiard
Premsat de bacallà amb pil-pil de clorofil·la i tomàquet
EL FILETE RUSO. Marcel Casado
Hamburguesa eco de vedella “Quarter Back”
BAR OMAR. Omar Díaz
Crema de pa amb tomàquet amb tàrtar de fuet i anxoves
ARUME. Manu Nuñez i Antón Ferriro
Tàrtar de rossa gallega, pa de sègol, pastanaga i herbes nòrdiques
TELEFÈRIC. Alejandro Matoque
Tacos de tàrtar de tonyina vermella amb guacamole i maionesa de chipotle
PECCATA PIZZA. Danilo Biagini
Pizza cruixent amb pernil dolç i stracciatella
CASA XICA. Marc Santamaria i Raquel Blasco
Arròs cantonès amb porc ibèric i kimchi
CECCONI’S. Alessio Biangini
“Cavatelli allà norcina” amb tòfona d’estiu
BAR CAÑETE. Joan Clotet i César Pastor
Melós de vedella amb parmentier i la seva demi-glace
TRADICIONAL
MONVÍNIC BARCELONA. Ariadna Julian
Xuxo de cremós de bacallà, tomàquet ecològic i oliva negra
FONDA ESPAÑA. Germán Espinosa
“Sobao” d’oli d’oliva, presa ibèrica fumat, api i envinagrats
RESTAURANT AMAYA. Familia Torralba
Cua de bou, ceps i tòfona sobre coca de sèsam i matafaluga
LA GORMANDA. Carlota Claver
Gyozas de carn d’olla
LLAMBER. Fran Heras
Botifarró amb calamarsons i suc de rostit de la seva tinta
SINTONIA. Pablo Tomás
Burger tàrtar fumat
D’APROP. Xavier Franco i Josep Lloveras.
Ou a 62 º i ferrat amb patata morter i gules a l’allet
SEMPRONIANA. Ada Parellada
Costellam de porc a la catalana
RESTAURANT EN VILLE. Gustavo Spada i David Pelegero
Brandada de bacallà gratinat amb all i oli suau de codony
CASA LEOPOLDO. Oscar Manresa i Romain Fornell
Brioix de cua de bou
AUTOR
ESPAI KRU. Ever Cubilla
Amanida verda amb bonítol ensajornat
LA BARRA DE CARLES ABELLAN. Carles Abellán
Arròs “La Barra”
PUR. Nandu Jubany
Rosbif de vaca amb pa cruixent i envinagrats
KAO DIM SUM. Meilan i José Kao
Bao de pollastre Pekin
RESTAURANT ESTIMAR. Rafa Zafra
La sea-Isicha “El perrito de mar”
XERTA RESTAURANT. Fran López
Arròs del Delta amb cap i pota
SOFIA BE SO. Carles Tejedor
Brioix calent de caneló trufat Be So
ENOTECA HOTEL ARTS. Paco Pérez
Anguila “all i pebre”
NECTARI. Jordi Esteve
Tartar de salmó salvatge d’Alaska thai amb advocat, ikura i brots d’amanida
METROPOLITANA
LA BONAIGUA. Víctor Pardo
La bona brava
FOLLIA. Jó Baixas
Gofra de patata amb botifarra desfeta i dos toppings
THIS & THAT CO. Pablo Carrizo
Pa xinès de porc ibèric fumat amb salsa teriyaki, ruca , ceba fregida i maionesa de kimchi
PASTISSERIA
ORIOL BALAGUER. Oriol Balaguer
Textures xocolata OB
PASTISSERIA ESCRIBÀ. Christian Escribà
Pizzaimada
PASTISSERIA HOFMANN. Miquel Guarro
Baba Bubble
PASTISSERIA CANAL. Lluís Estrada Canal
Mojito
LA DONUTERIA. Richard Bies
Almívar de llet amb ametlles, cacau i sal Maldon
PASTISSERIA OCHIAI. Takashi Ochiai
Kakigori
L’ATELIER. Eric Ortuño
Rotllo de canyella amb gelat
ESPAISUCRE – ESSENCE. Jordi Butrón i Xano Saguer
Cheesecake de gerd i canyella
PATROCINADORS
ALMOND BREEZE
Gofra Brussel·les amb escuma de plàtan i salsa de xocolata o coulis de maduixa
HEURA – FOODS FOR TOMORROW
Hamburguesa d’Heura amb maionesa de cacauets, melmelada de tomàquet amb yuzu i cruixent de l’hort
Ceviche d’Heura amb llet de coco i verdures
El preu de tots els plats del Tast a La Rambla és de 4 € (menys la degustació d’Almond Breeze que té un preu de 2 €).
TAST A LA RAMBLA
Del 6 de maig al 10 de juny de 2019