Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Aquests són els plats del Tast a La Rambla 2019!

5 de juny de 2019

Tapes i platillos, cuina tradicional, pastisseries, cuina d’autor i cuina metropolitana són les cinc grans àries temàtiques que trobareu al Tast a La Rambla.

Si voleu anar preparant la vostra ruta gastronòmica, aquí teniu els plats que trobareu.

TAPES I PLATILLOS

A RESTAURANT- HOTEL NERI. Alain Guiard

Premsat de bacallà amb pil-pil de clorofil·la i tomàquet

EL FILETE RUSO. Marcel Casado

Hamburguesa eco de vedella “Quarter Back”

BAR OMAR. Omar Díaz

Crema de pa amb tomàquet amb tàrtar de fuet i anxoves

ARUME. Manu Nuñez i Antón Ferriro

Tàrtar de rossa gallega, pa de sègol, pastanaga i herbes nòrdiques

TELEFÈRIC. Alejandro Matoque

Tacos de tàrtar de tonyina vermella amb guacamole i maionesa de chipotle

PECCATA PIZZA. Danilo Biagini

Pizza cruixent amb pernil dolç i stracciatella

CASA XICA. Marc Santamaria i Raquel Blasco

Arròs cantonès amb porc ibèric i kimchi

CECCONI’S. Alessio Biangini

“Cavatelli allà norcina” amb tòfona d’estiu

BAR CAÑETE. Joan Clotet i César Pastor

Melós de vedella amb parmentier i la seva demi-glace

TRADICIONAL

MONVÍNIC BARCELONA. Ariadna Julian

Xuxo de cremós de bacallà, tomàquet ecològic i oliva negra

FONDA ESPAÑA. Germán Espinosa

“Sobao” d’oli d’oliva, presa ibèrica fumat, api i envinagrats

RESTAURANT AMAYA. Familia Torralba

Cua de bou, ceps i tòfona sobre coca de sèsam i matafaluga

LA GORMANDA. Carlota Claver

Gyozas de carn d’olla

LLAMBER. Fran Heras

Botifarró amb calamarsons i suc de rostit de la seva tinta

SINTONIA. Pablo Tomás

Burger tàrtar fumat

D’APROP. Xavier Franco i Josep Lloveras.

Ou a 62 º i ferrat amb patata morter i gules a l’allet

SEMPRONIANA. Ada Parellada

Costellam de porc a la catalana

RESTAURANT EN VILLE. Gustavo Spada i David Pelegero

Brandada de bacallà gratinat amb all i oli suau de codony

CASA LEOPOLDO. Oscar Manresa i Romain Fornell

Brioix de cua de bou

AUTOR

ESPAI KRU. Ever Cubilla

Amanida verda amb bonítol ensajornat

LA BARRA DE CARLES ABELLAN. Carles Abellán

Arròs “La Barra”

PUR. Nandu Jubany

Rosbif de vaca amb pa cruixent i envinagrats

KAO DIM SUM. Meilan i José Kao

Bao de pollastre Pekin

RESTAURANT ESTIMAR. Rafa Zafra

La sea-Isicha “El perrito de mar”

XERTA RESTAURANT. Fran López

Arròs del Delta amb cap i pota

SOFIA BE SO. Carles Tejedor

Brioix calent de caneló trufat Be So

ENOTECA HOTEL ARTS. Paco Pérez

Anguila “all i pebre”

NECTARI. Jordi Esteve

Tartar de salmó salvatge d’Alaska thai amb advocat, ikura i brots d’amanida

METROPOLITANA

LA BONAIGUA. Víctor Pardo

La bona brava

FOLLIA. Jó Baixas

Gofra de patata amb botifarra desfeta i dos toppings

THIS & THAT CO. Pablo Carrizo

Pa xinès de porc ibèric fumat amb salsa teriyaki, ruca , ceba fregida i maionesa de kimchi

PASTISSERIA

ORIOL BALAGUER. Oriol Balaguer

Textures xocolata OB

PASTISSERIA ESCRIBÀ. Christian Escribà

Pizzaimada

PASTISSERIA HOFMANN. Miquel Guarro

Baba Bubble

PASTISSERIA CANAL. Lluís Estrada Canal

Mojito

LA DONUTERIA. Richard Bies

Almívar de llet amb ametlles, cacau i sal Maldon

PASTISSERIA OCHIAI. Takashi Ochiai

Kakigori

L’ATELIER. Eric Ortuño

Rotllo de canyella amb gelat

ESPAISUCRE – ESSENCE. Jordi Butrón i Xano Saguer

Cheesecake de gerd i canyella

PATROCINADORS

ALMOND BREEZE

Gofra Brussel·les amb escuma de plàtan i salsa de xocolata o coulis de maduixa

HEURA – FOODS FOR TOMORROW

Hamburguesa d’Heura amb maionesa de cacauets, melmelada de tomàquet amb yuzu i cruixent de l’hort

Ceviche d’Heura amb llet de coco i verdures

El preu de tots els plats del Tast a La Rambla és de 4 € (menys la degustació d’Almond Breeze que té un preu de 2 €).

TAST A LA RAMBLA

Del 6 de maig al 10 de juny de 2019

Web del Tast a La Rambla

 

 

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X