Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Artesania floral de Nadal a la façana del Liceu

9 de desembre de 2020

El Gremi de Floristes de Catalunya ha decorat amb artesania floral de Nadal la façana del Gran Teatre del Liceu mostrant un cop més el seu compromís amb La Rambla i la seva aposta per vincular-la amb les flors i amb la professió de florista.

El passat 9 de desembre, un equip de floristes professionals van transformar la façana del Gran Teatre del Liceu en un aparador d’art floral i de Nadal. Des d’una grua elevada a més de 4 metres els floristes van anar muntant una garlanda de 24 metres confeccionada artesanalment amb fulles d’eucaliptus naturals, branques d’avet, estels de fusta i arpilleres en tons plata i blanc per acompanyar les llums blaves que cauen sobre la façana del Liceu.

A peu de carrer, 6 canelobres de 2 metres d’alçada confeccionats amb els mateixos materials, il·luminen la senyorial entrada. També la cartellera anunciant la Traviata s’ha rodejat d’eucaliptus en verd i blanc, i estels gegants de fusta. Un treball molt artesanal que no sols atraurà la mirada dels assistents al teatre, si segueixen les funcions programades, sinó també als passejants de La Rambla.

Tots els treballs estan fets perquè es vegin des de l’exterior i es poden contemplar i fotografiar des d’ahir i fins passada la festivitat de Reis.

Amb la decoració de Nadal de la façana del Liceu, el Gremi de Floristes posa en valor la professió del florista i la vinculació especial d’aquesta professió amb La Rambla i la ciutat de Barcelona, donant suport a la cultura i a la música en aquests difícils dies que està vivint.

El Gremi de Floristes reforça així la seva vinculació amb Amics de La Rambla i el seu compromís amb el passeig i les seves tradicionals floristes. El Gremi participa també en la Festa del Roser i en altres projectes impulsats per la nostra associació.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X