Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Assemblea d'Amics de La Rambla

25 de març de 2015

El passat dimarts, 24 de març, Amics de La Rambla va celebrar la seva Assemblea anual a la Sala d'Actes de l'Arts Santa Mònica.

La presentació del Pla d'Usos de la Rambla, aprovat definitivament el desembre de 2014, i del Pla Especial de La Rambla, que actualment es troba en període d'exposició pública després de la seva aprovació inicial, va ocupar una part important de la nostra assemblea. La presentació va anar a càrrec de la directora del Pla Cor, Mònica Mateos.

L'Assemblea també va servir per fer balanç de les activitats portades a terme per Amics de La Rambla al llarg d'aquest 2014 i per presentar projectes importants com la segona edició del Tast a La Rambla o una nova edició de les Festes del Roser centrada en la flor i en la tradició de la venda de flors a La Rambla com a element patrimonial del nostre passeig.

La presentació de la resta d'activitats previstes per aquest 2015, entre les que destaca la col·laboració amb el projecte “Genomes for Life” del Banc de Sang i de Teixits, i l'aprovació del balanç i del pressupost pel 2014 van completar la nostra assemblea anual.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X