Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Assemblea d'Amics de La Rambla

29 de març de 2018

El passat dimarts, 27 de març, Amics de La Rambla va celebrar la seva Assemblea anual a la Cuina de la Boqueria (carrer Junta de Comerç, 14)

El president d'Amics de La Rambla, Fermín Villar, va fer balanç d’un any marcat per l’atemptat del 17 d’agost, però també per la força i l’escalf que ens va transmetre la ciutadania de Barcelona en els dies posteriors. Seguim i seguirem reclamant el desenvolupament de tots aquells aspectes del Pla Especial d’Ordenació de La Rambla que no depenen del concurs i que ja es poden aplicar des de la seva aprovació i estarem a sobre de la planificació que portarà a terme l’equip guanyador del concurs. Així mateix, exigirem que es compleixin els terminis marcats.

L'Assemblea va servir per fer balanç de les activitats portades a terme per Amics de La Rambla al llarg de 2017 i per presentar projectes importants com la cinquena edició del Tast a La Rambla o una nova edició de la Festa del Roser on les flors tornaran a situar-se com a element central de la nostra festa. En la reunió també es va aprovar el balanç econòmic de l’any 2017 i el pressupost pel 2018.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X