Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Avui comencen les Festes del Roser!

4 d'octubre de 2014

Ramblejar és passejar per La Rambla gaudint de tota la riquesa patrimonial i humana que sempre i a tothora ofereix a qui s'hi deixa portar per aquest riu ple de sensacions. Amics de La Rambla organitza, un any més, les Festes del Roser per animar-vos a Ramblejar, a redescobrir La Rambla i a viure intensament tots els racons del Passeig de Barcelona.

Entre la Rambla del passat, que és diferent per cada barceloní perquè està feta de records i vivències personals, i la Rambla del futur, que Amics de La Rambla està treballant per aconseguir, hi ha una Rambla del present, rica en patrimoni, tradicions i vida.

Aprofiteu les Festes del Roser i veniu aquests dies a La Rambla, visiteu els edificis plens d'història, les exposicions i els museus que obrim per a vosaltres, gaudiu de la tradició de les flors, deixeu-vos temptar per una xocolata calenta i balleu en els concerts que hem preparat per a vosaltres.

Volem que aquestes festes serveixin perquè molts de vosaltres us retrobeu amb La Rambla, perquè afegiu nous records als molts que, al llarg dels anys, heu anat acumulant cada vegada que heu ramblejat, i perquè torneu a fer vostre aquest passeig que és l'ànima de Barcelona.

La Rambla està plena de cultura i de vida. Esteu tots convidats a Ramblejar!!!

Joan Oliveras Bagués
President d'Amics de La Rambla

Aquest són els actes previstos:

Dissabte, 4 d'Octubre

13 h. Inauguració exposició “Òpera Floral”. Projectes de final d'estudis dels alumnes de Cicle Formatiu d'Art Floral. Gran Teatre del Liceu. La Rambla, 51-59.
18 h. Xocolatada popular. La Rambla, davant del Cafè de l'Òpera. La Rambla, 74.
19 h. Concert. “Maika Makovsky” . Teatrino del Conservatori del Liceu. La Rambla, 51. Entrades exhaurides!!!!

Diumenge, 5 d'Octubre

12 h. “Una flor un desig”. Acció Floral. La Rambla 99, Davant del Palau de la Virreina.
18 h. Swing amb “Shakin' All”. Plaça Reial. Entrada lliure

Dilluns, 6 d'0ctubre

18 h Inauguració Exposició “Barcelona, un producte”
Museu Marítim de Barcelona.
Av. de les Drassanes, s/n
Entrada lliure

Dijous, 23 d'Octubre

19 h. Lliurament dels guardons de Ramblista d'Honor.
Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona.

Ja hem exhaurit les entrades per les visites de les Drassanes, el Gran Teatre del Liceu, Jamón Experience, Museu de Cera, Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona i Palau Moja, però encara podeu aprofitar la visita a la Biblioteca del Gòtic- Andreu Nin (dilluns a les 18 h) i les jornades de portes obertes a la Fundació Enric Miralles (dissabte 4 de 10 a 13:30 h i dilluns 6 i dimarts 7 de 10 a 13:30 h i de 16 a 19 h), al Museu de l'Eròtica (dissabte 4 fins les 12 i diumenge 5 de 22 a 24 h), al Palau Güell (Diumenge tarda) i Teatre Principal (Dissabte 4 fins les 20 h). Aprofitem per recordar-vos que l'entrada a les exposicions de la Virreina Centre de la Imatge i a l'Arts Santa Mònica és lliure.

La foto és del blog Va de Barcelona (http://www.vadebarcelona.com/)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X