Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Avui hem presentat la Festa del Roser

5 d'octubre de 2017

Aquest matí Amics de La Rambla ha presentat la Festa del Roser en la roda de premsa que ha tingut lloc a l’Altar de Casa Guinart.

A la presentació han participat Fermín Villar, president d’Amics de La Rambla, Rosa Bassedas, comissària de “La Rambla en Flor”, Roser Bofill, directora de l’Escola d’Art Floral, Joan Guillen, President del Gremi de Floristes de Catalunya, Carme Romero, florista de La Rambla, Joan Mas, gerent d’El Triangle i Manel Roca, propietari de Las Golondrinas.

La Festa del Roser que organitza Amics de La Rambla des de l'any 1962, torna a vestir-se de flors del 7 al 12 d’octubre amb l’objectiu que els barcelonins visquin una Rambla plena de flors, cultura i tradició durant la seva festa. Des del Segle XIX, la Rambla ha estat el bressol de l’abastament de la flor a tota Catalunya.

Aquest any es decoraran amb flors, el Centre Comercial El Triangle, el Restaurant Moka, la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona, Uissos, el Palau Moja, el Palau de la Virreina, el Gran Teatre del Liceu, la Farmàcia la Rambla Barcelona, el Centro Galego de Barcelona, l’Hotel Arc La Rambla, el Palau Marc, el Museu de Cera de Barcelona, el Garatge Atarazanas, el Museu Marítim de Barcelona, el mirador de Colom i la taquilla de Las Golondrinas. A banda, les Catifaires del Raval tornaran a omplir de flors el mosaic de Miró i Parcs i Jardins faran la seva ja tradicional intervenció a La Rambla Santa Mònica. També alguns espais verds, com el Jardí de la Casa Ignacio de Puig o el jardí de l’Ateneu, se sumen a l’oferta de llocs per visitar.

Les decoracions florals estaran a La Rambla del 7 al 12 d’octubre.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X