Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Bagués-Masriera tanca el seu 175é aniversari amb la presentació de la col·lecció 2015

12 de desembre de 2014

Con a cloenda de la celebració dels seus 175 anys d'història, Bagués-Masriera ha presentat la noves joies de la col·lecció “Barcelona” creada l'any passat amb motiu del 175é aniversari. Els collars, braçalets, arracades i anells que s'han presentat a la col·lecció del 2015 combinen l’esmalt característic de la casa amb or i diamants.

Per aquesta ocasió, i de la mà del pastisser Christian Escribà, la firma de joies s'aventura en el món de l'alta rebosteria amb la reproducció, en caramel, d'una de les peces més emblemàtiques de Masriera, la nimfa alada. La peça original és un fermall penjoll realitzat en or groc de 18 quirats amb esmalts al foc, diamants de talla brillant i una perla cultivada que forma part d'una àmplia col·lecció de peces en forma de nimfes alades que cap al 1908 i en plena explosió de la popularització de l'Art Nouveau, dissenya el cèlebre artista modernista Lluís Masriera.

Els aparadors de Bagués-Masriera creats per alumnes de la Massana

En línia amb el seu suport al sector cultural, la joieria Bagués - Masriera ha realitzat un concurs entre els alumnes de quart curs del grau Arts i Disseny en l'assignatura de "Escenografia" de L'Escola Massana de Barcelona per a la realització dels aparadors del seu establiment del Passeig de Gràcia .

Els guanyadors del premi han estat els alumnes Blai Pamplona, Carla Mañosas, Juan David Galindo i Mayú Heitmann que sota el títol "Escenografia Emocional" s'han inspirat en tres estacions de l'any (tardor, hivern i primavera ) i han vinculat materials primaris de la naturalesa com la terra i la sal amb els sentits, les emocions i el cos humà per a la realització dels aparadors.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X