Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Barcelonins i visitants gaudeixen de l’exitosa quarta edició del Tast a La Rambla

13 de juny de 2017

El passat diumenge, a les 22 h, tancava la quarta edició del Tast a La Rambla amb un gran èxit de públic que – de dijous a diumenge – va gaudir de la sensacional oferta gastronòmica oferta per 50 restaurants i pastisseries de la ciutat.

En aquesta edició s’ha tornat a superar la xifra de 100.000 degustacions i el públic a tornat a ser majoritàriament barceloní – en un 80% -.

El president d’Amics de La Rambla, Fermín Villar, i la directora del Grup gsr, Roser Torras, van destacar que aquestes xifres compleixen les expectatives previstes d’assistència i resposta ciutadana i ratifiquen els objectius del Tast a La Rambla.

ELS PLATS MÉS DEMANATS

El plat més demanat del Tast a La Rambla ha estat els “Agnolotti del plin amb tòfona negra” de Cecconi’s. Molt a prop han quedat el “Bao Ho Chi Minh” del Bao Bao i el “Pop amb cansalada a la brasa” del restaurant Monvínic.

El Tast a La Rambla ha comptat aquest any amb la feina de 20 persones formades a l’aula d’hostaleria del Casal dels Infants – que rebrà 5.000 euros de l’Obra Social de Caixabank per la tasca educativa i comunitària que realitza al barri - i amb 45 alumnes del CETT que han treballat tant a la cuina com en el servei.

Les Xifres

600.000 visitants
3.000 metres lineals de servei al client
53.000 plats i 12.000 copes de vidre
55.000 cerveses i 9.500 refrescs

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X