Barcelonins i visitants gaudeixen de l’exitosa quarta edició del Tast a La Rambla
13 de juny de 2017
El passat diumenge, a les 22 h, tancava la quarta edició del Tast a La Rambla amb un gran èxit de públic que – de dijous a diumenge – va gaudir de la sensacional oferta gastronòmica oferta per 50 restaurants i pastisseries de la ciutat.
En aquesta edició s’ha tornat a superar la xifra de 100.000 degustacions i el públic a tornat a ser majoritàriament barceloní – en un 80% -.
El president d’Amics de La Rambla, Fermín Villar, i la directora del Grup gsr, Roser Torras, van destacar que aquestes xifres compleixen les expectatives previstes d’assistència i resposta ciutadana i ratifiquen els objectius del Tast a La Rambla.
ELS PLATS MÉS DEMANATS
El plat més demanat del Tast a La Rambla ha estat els “Agnolotti del plin amb tòfona negra” de Cecconi’s. Molt a prop han quedat el “Bao Ho Chi Minh” del Bao Bao i el “Pop amb cansalada a la brasa” del restaurant Monvínic.
El Tast a La Rambla ha comptat aquest any amb la feina de 20 persones formades a l’aula d’hostaleria del Casal dels Infants – que rebrà 5.000 euros de l’Obra Social de Caixabank per la tasca educativa i comunitària que realitza al barri - i amb 45 alumnes del CETT que han treballat tant a la cuina com en el servei.
Les Xifres
600.000 visitants
3.000 metres lineals de servei al client
53.000 plats i 12.000 copes de vidre
55.000 cerveses i 9.500 refrescs