Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

BARGELONA. UNA PISTA PER PATINAR SOBRE GEL A LA PLAÇA DE CATALUNYA

25 de novembre de 2011

L’Ajuntament de Barcelona ha donat llum verda al projecte de la Fundació Barcelona Comerç de instal•lar una pista de gel al mig de la Plaça de Catalunya. La pista s’inaugurarà el proper 2 de desembre de 2011 i amb ella la Fundació Barcelona Comerç vol contribuir a l’ambient nadalenc.

La pista de gel tindrà unes dimensions de 40 x 30 metres (1.200 m2) i es col•locarà a la part central de la plaça de Catalunya (sobre el mosaic de la rosa dels vents).

En aquesta part inferior de la instal•lació també s’habilitarà la terrassa de la cafeteria. La terrassa estarà dividida en dues parts de 130 i 80 m2, la primera per a públic en general i la segona per als patinadors (amb sol de goma). La pista es cobrirà amb una cúpula semitransparent que servirà per protegir la instal•lació tant de la pluja com del sol. En la seva part més baixa, aquesta cúpula estarà aixecada 4 metres, arribant als 10 al centre de la pista.

L'horari de funcionament es preveu entre les 10 del matí a 9 del vespre, els dies feiners i fins les 11 de la nit les vigílies de festiu.

L'aforament màxim de la pista (sobre el gel) serà de 300-350 persones

El preu dels tiquets, que donen dret a patinar i a un jocs de patins i guants, serà de 6 euros per a 1/2 hora i de 8 euros per a una hora. Les entrades es podran adquirir am descompte amb els tiquets que regalaran les botigues dels eixos comercials que, com l’Associació d’Amics, Veïns i Comerciants de la Rambla, formen part de la Fundació Barcelona Comerç.

Després de propiciar el canvi d’il•luminació nadalenca als carrers fa tres anys, organitzar i recolzar tot tipus d’actes lúdics i cultural a Barcelona per fomentar l’ambient nadalenc a la ciutat, l’època de compres més important de l’any, la Fundació Barcelona Comerç avala el projecte de la pista de gel com a reclam per a clients de dins i fora de la ciutat, als que se’ls vol facilitar una experiència de compres global, amb 10.000 botigues a la seva disposició i un equipament lúdic sense precedents a Barcelona, a l’estil del de les grans ciutats de compres del món, com Nova York, París o Londres.

(La pista de gel del Rockefeller Center, un clàssic del Nadal a Nova York. foto: Andy G)

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X