Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Barna Centre i Amics de La Rambla organitzen una ruta per descobrir els comerços centenaris de Ciutat Vella

15 de març de 2019

Els pròxims 29 i 30 de març, i dins dels actes de la Setmana del Comerç, Barna Centre i Amics de La Rambla organitzen una ruta per descobrir i conèixer els comerços centenaris del barri.

A Ciutat Vella trobem moltes  botigues amb més d’un segle d’història. Aquest  comerç emblemàtic ha estat testimoni del canvi d’hàbits de la nostra ciutat al llarg dels anys. La ruta dels Comerços Centenaris, de la mà de l’historiador Rafa Burgos, proposa  fer un viatge en el temps sense moure’ns del centre de la ciutat. A la ruta, els assistents descobriran anècdotes relacionades amb els comerços,  les històries dels seus clients il·lustres i el ric patrimoni material i immaterial que les botigues apleguen.

La ruta comença  a la plaça de Sant Jaume i visita espais com ara la pastisseria La Colmena, el Rei de la Màgia, la Cereria Subirà, El Ingenio, el Cafè de l’Òpera, la camiseria Xancó o la botiga de música Casa Beethoven, i no s’oblida de la importància del carrer de Ferran i de La Rambla en la història dels eixos comercials de la ciutat.

Aquesta ruta neix amb la intenció de fer visible el comerç del centre de la ciutat i de fer-nos reflexionar sobre la importància de reivindicar-lo i defendre’l.

Horaris:

Divendres, 29 de març de 2019 a les 18 h

Dissabte, 30 de març de 2019 a les 11 h

Dissabte, 30 de març de 2019 a les 18 h

Punt de trobada: Plaça Sant Jaume (davant de l’Ajuntament)

Durada prevista: Entre  1:30 i 2 h

Les inscripcions es poden fer de manera gratuïta, trucant de dilluns a divendres (de 9 a 14 h i de 16 a 18 h) al telèfon: 93 317 29 40

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X