Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

BCNegra BcnRambla RamblaNegra

20 de gener de 2021

Aquest any, del 21 al 31 de gener, La Rambla es tenia que convertir en el centre del Festival literari BCNegra. Així, La Rambla i els seus edificis més emblemàtics, tenien que acollir la majoria de les activitats amb autors, lectors, llibres i novel·la negra. El Festival, que aquest any arriba a la seva 16a edició, ha apostat per La Rambla, el lloc on passen coses a Barcelona

Malauradament, i atenent a les recomanacions del Pla territorial de protecció civil de Catalunya PROCICAT, el festival literari BCNegra organitza les activitats previstes en l'edició d'enguany en format digital i se suspenen les rutes presencials. 

Tot i així, la reivindicació de La Rambla segueix vives i les activitats del BCNegra, encara que no estiguin obertes a la participació del públic, tindran lloc a La Rambla i, des del Palau de la Virreina es transmetran en streaming.

BCNegra torna a ser una experiència única  amb més de 160 participants, 52 taules rodones i una llista d’autors i convidats impressionant:  Joyce Carol Oates, Hideo Yokoyama & David Peace, Juan Gómez Jurado, Domingo Villar, Claudia Piñeiro, Jordi Amat, Andreu Martín, Alicia Giménez Bartlett, Kiko Amat, Rosa Ribas, Massimo Carlotto, Edurne Portela, Marion Brunet, Marta Sanz, Margarida Aritzeta, Alexis Ravelo, Víctor del Árbol, Lluís Llort, Guillem Sala, Núria Cadenes, Marcelo Luján...

Aquí teniu el programa: https://www.barcelona.cat/bcnegra/ca/

Aquest matí, el comissari del festival, Carlos Zanón, i el Regidor Joan Subirats han presentat el Festival al Tablao Flamenco Cordobés, un dels escenaris que tenien que acollir les activitats del Festival.

Més Informació

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X