Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Bonus Consum: L’Ajuntament regalarà 3.000.000€ en vals de 10€ per gastar al comerç de Barcelona. Participa!

22 de setembre de 2021

Les pròximes setmanes s'activarà la campanya "Bonus Consum" de l'Ajuntament de Barcelona, una iniciativa ideada per incentivar les compres al comerç de la ciutat a través de l’obsequi de vals de descompte als clients dels nostres establiments.

Els Bonus Consum tenen un pressupost total de 3.000.000€ que es distribuiran en vals de 10€ entre tots els ciutadans que els sol·licitin a través d’un registre web.

Aquests Bonus Consum es podran utilitzar a tots els comerços que s’adhereixin a la campanya als que se’ls bescanviarà els vals rebuts pel seu import íntegre en euros.

Si us interessa participar, cal que valideu la cessió a tercers de les dades de la fitxa del vostre establiment publicada a la web de l’associació. Aquesta validació cal fer-la a través de la vostra àrea privada a www.amicsdelarambla.cat. En cas de dubte, feu-nos-ho saber i us orientarem.

Un cop signada, i de forma automàtica, el vostre comerç s’integrarà a bcnMarket, la plataforma des d’on es gestionaran els Bonus Consum i on també es publicaran els productes que pugueu tenir al Marketplace o catàleg de la web de l’associació, obrint-se així un nou aparador de venda per al vostre comerç.

Aquesta integració a bcnMarket us donarà accés, a més, al programa de validació de Bonus Consum que serà necessari per monetitzar els vals de descompte rebuts.

COM DONAR D'ALTA EL MEU ESTABLIMENT AL PROGRAMA BONUS CONSUM?

1.   Accedeix a la teva àrea privada a www.amicsdelarambla.cat

Per accedir a l’espai privat de socis i a la fitxa d’establiment cal seleccionar l’opció “Sóc Soci” que apareix a la part superior dreta de la web i introduir l’e-mail que vas facilitar per comunicar-nos amb tu (no confondre amb el correu electrònic públic que apareix a la pàgina web, encara que de vegades pugui coincidir) i la teva contrasenya.

Si no recordes la contrasenya d’accés, pots demanar un recordatori que s'enviarà per correu electrònic a l’adreça facilitada en el moment del registre.

2.   Comprova que les dades del teu establiment són totes correctes i, si cal, fes les modificacions necessàries.

Qualsevol d'aquestes informacions, logotip, dades de contacte, galeria d’imatges o serveis es poden canviar/actualitzar a l'apartat "Modificar Dades".

3.   Signa l'autorització de cessió de dades a tercers

Un cop validat el document, el sistema s’encarrega de compartir amb bcnMarket les dades del teu establiment que quedarà adherit a la campanya Bonus Consum, des d’on rebràs informació puntual amb tots els detalls de la teva participació.

Si teniu qualsevol dubte recordeu que podeu contactar amb la secretaria de l'associació des d’on procurarem ajudar-vos en tot el que us calgui.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X