Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

“Burguer Beer Maridatge”. El Hard Rock Cafe i Damm uneixen les seves forces al Tast a La Rambla

10 de juny de 2015

Dos del patrocinadors del Tast a La Rambla, el Hard Rock Cafe i Damm uneixen les seves forces per presentar Burguer Beer Maridatge, la perfecta combinació de sabors i aromes entre les hamburgueses Hard Rock i les cerveses Damm.

Aquest maridatge que podreu degustar per primera vegada al “Tast a La Rambla” estarà després disponible a la carta, per a tot el públic, a partir del mes de juliol al Hard Rock Cafe Barcelona de Plaça de Catalunya.

Parlar de les hamburgueses de Hard Rock és parlar de menjar americà de qualitat. Per a la seva preparació, s'utilitza carn "angus" i productes frescos de "km 0". A més, Hard Rock té en compte en oferir opcions especials per a celíacs i vegetarians. En aquest sentit, cal destacar que Hard Rock Cafe Barcelona ha pres en consideració el púbic celíac i, al costat de Damm, s'ofereix dins del maridatge a Tast A la Rambla i a partir de juliol a la carta, una opció sense gluten.

El BBM estarà disponible al estand propi que el Hard Rock Cafe Barcelona disposa al mig del Tast a la Rambla.

PRESENTACIONS

Podeu tastar el Burger Beer Maridage al estand que el Hard Rock Cafe Barcelona té al mig del Tast a la Rambla. També podeu assistir a les presentacions de Burger Beer Maridage (BBM) Barcelona Experience al centre Arts Santa Mònica (La Rambla, 7):

Dijous 11 de juny 17:45h a 18:25h
Dissabte 13 de juny 16:30h a 17:15h
Diumenge 14 de juny 12:15h a 12:55h

Les presentacions d'aquest maridatge especial van a càrrec de Jordi Conesa, xef de Hard Rock Cafe Barcelona des del 2012 i també Director Regional de Cuina de Hard Rock del Sud d'Europa. Amb gairebé 30 anys d'experiència, Conesa té una llarga trajectòria professional darrere dels fogons i dirigint les cuines d'importants hotels i restaurants.

A les presentaciones programades es donaran a conèixer i es podran degustar les opcions amb Inedit, Weiss Damm, Bock Damm i Daura. I a partir del mes de juliol, totes les opcions estaran disponibles per a tot el públic a la carta de Hard Rock Cafe Barcelona.

TAST A LA RAMBLA

De l'11 al 14 de juny de 2015

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X