Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Cançons populars catalanes al Cafè de l'Òpera. Descompte pels socis d'Amics de la Rambla

22 de maig de 2012

Sergi Danti és un trobador modern. Cada setmana, guitarra en mà, ofereix, un espectacle titulat “Les Curioses històries de les cançons populars catalanes”. Si voleu gaudir de les cançons que cantaven els vostres avis, teniu una cita tots els dijous i els divendres al Cafè de l’Òpera.

Argentí de naixement i català de cor – és net de catalans exiliats – Sergi Danti, acompanyat de la seva guitarra, dóna a conèixer el nostre folklore a un públic internacional que gaudeix de les nostres cançons populars.

Pels estrangers que ens visiten, moltes de les cançons que presenta Danti en el seu espectacle són tot un descobriment i una carta de presentació de la nostra cultura. Pels barcelonins, gaudir de les actuacions, sempre participatives, d’en Sergi, suposa retrobar-se amb aquelles cançons que formen part del nostre esperit i poder tornar-les a cantar.

En l’espectacle es barregen cançons, història de les cançons i petites curiositats que sorprendran – sobretot – als catalans.

L’espectacle es va estrenar a Sant Felip Neri i ha continuat des de llavors a diferents indrets.

Tant si voleu conèixer les cançons tradicionals catalanes, com si voleu tornar-les a sentir i a cantar, al Cafè de l’Òpera podreu gaudir d’aquest espectacle que té una durada aproximada de una hora.

La entrada, que inclou consumició, té un preu de 15 €. Els socis d'Amics de la Rambla teniu un descompte del 50%.

CANÇONS POPULARS CATALANES
SERGI DANTI

Dijous i Divendres a les 20 h

CAFÈ DE L’ÒPERA

Rambla, 74
08002. Barcelona

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X