Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Col·laboració amb el diari El Raval

2 de novembre de 2017

Amics de La Rambla inicia una col·laboració amb el diari “El Raval” que mensualment oferirà informació sobre La Rambla com fins ara feia de manera puntual.

Això ens permetrà posicionar millor La Rambla entre el públic local.

Creiem que “El Raval” és una finestra, oberta al barri i a la seva població i que anunciar-se a les seves pàgines pot ser molt atractiu per vosaltres i, a banda, us permet col·laborar en el manteniment d’una publicació feta des del barri i pel barri.

El preu dels anuncis és molt econòmic i, gràcies a aquest acord de col·laboració, els socis d’Amics de La Rambla teniu un descompte del 20 %.

El preu d’un mòdul bàsic és de 10 € + iva (8 € més Iva pels socis d’Amics de La Rambla). Adjuntem un pdf amb exemples d’anuncis i preus.

Si esteu interessats a anunciar-vos o si voleu distribuir el diari al vostre local, truqueu-nos al 93.317.29.40 i us facilitarem tota la informació. La primera col·laboració serà en el diari “El Raval” del mes de desembre.

El diari “El Raval” va aparèixer l’any 1994 i, des d’aquella primera edició, no ha faltat cap més a la seva cita amb els veïns del Raval. La seva tirada és de 5.000 exemplars mensuals que es distribueixen la primera setmana de cada mes en 600 punts del barri del Raval (comerços, entitats, farmàcies, restaurants, institucions...).

El seu públic és, bàsicament, local. Veïns i treballadors del barri que utilitzen “El Raval” per informar-se sobre l’actualitat del barri, les seves entitats i les activitats que es fan.

Aquí podeu veure la publicació: http://periodicoelraval.blogspot.com.es/

LA RAMBLA DE BARCELONA

La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.

Carregant...
x
X