Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Comencem a construir La Rambla del futur

11 de gener de 2018

L’equip Km-Zero ha començat aquesta setmana a convocar els Grups Cooperatius Ciutadans que han de participar en el disseny de La Rambla del futur.

Aquests Grups Cooperatius Ciutadans representen entitats de diferents àmbits i sensibilitats. Km -Zero ha creat quatre grups cooperatius que se centraran en diferents aspectes del passeig:

El Grup Cooperatiu de CULTURA i EQUIPAMENTS, vol aprofundir en el diagnòstic de quines són les problemàtiques i quin és el potencial per al rescat cultural de La Rambla. L’equip de Km-Zero farà servir aquest diagnòstic per crear un Pla de gestió cultural i d'equipaments a través del qual es vol connectar de nou amb la història patrimonial, cultural i política de La Rambla i així reconvertir-la en un espai de promoció de la cultura, de l'activitat comunitària i educativa i dels valors i les propostes i iniciatives ciutadanes.

El Grup Cooperatiu de COMUNITAT i ESPAI PÚBLIC, vol treballar per a fer de La Rambla un veritable eix vertebrador i identitari de la ciutat. Un espai urbà de passeig i d'estada que es defineixi com a espai unitari, complex i flexible, i que permeti la pluralitat d'usos a diferents escales i la interrelació i posada en valor dels diferents equipaments culturals i edificis d'especial interès.

El Grup Cooperatiu d'ECONOMIA i TREBALL, vol identificar i fer visible el circuit econòmic i laboral de La Rambla i el seu entorn, amb la voluntat de redistribuir els beneficis i reorientar l'oferta de serveis per apostar per la diversitat d'oferta, pel comerç de proximitat i pels serveis adreçats a la ciutadania i al veïnat.

El Grup Cooperatiu de MOVIMENT, vol treballar les problemàtiques de La Rambla no només des de la mobilitat de vehicles i transport públic, sinó principalment en relació al moviment de les persones.

Tots aquests grups cooperatius es complementaran amb un taller obert al públic, on podrà participar tothom.

Amics de La Rambla participa activament en tots els grups cooperatius. Anirem informant de les diferents conclusions a les quals s’arribi i posarem al vostre abast la documentació que sorgeixi d’aquestes reunions.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X