Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Comencen a desaparèixer les obsoletes cabines de La Rambla

26 d'abril de 2021

Aquest matí 26  Telefónica ha començat a retirar 10 de les cabines telefòniques que encara hi havia a La Rambla.

La retirada respon a una reclamació feta per Amics de La Rambla que, ja el 2019, demanava que es reduís el nombre de suports telefònics a La Rambla i que es millorés el manteniment de tots aquells que no s’eliminessin.

El Districte de Ciutat Vella havia lligat la desaparició d’aquestes cabines a la futura reforma de La Rambla, però davant dels ajornaments que la reforma està patint, va decidir demanar a Telefónica la seva retirada. La petició del Districte de Ciutat Vella a Telefònica també va lligada a una millora del manteniment dels suports telefònics encara existents.

Tot i que la retirada d’aquests elements obsolets és una bona notícia, cal continuar retirant de la via pública aquestes cabines que, en molts dels casos, no funcionen i estan molt degradades. Tot i la retirada, encara queden més cabines de les que el Pla Especial de La Rambla – aprovat l’any 2016 – preveu a La Rambla (nou com a màxim, actualment queden més de deu) i per aquest motiu Amics de La Rambla ha demanat que es continuïn eliminant tots els elements sense ús al marge de l’inici de les obres de reforma de La Rambla.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X