Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat

26 de juny de 2019

Amics de la Rambla és membre del programa Barcelona Comerç + Sostenible mitjançant la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

 La nostra participació en aquest programa consisteix en elaborar un Pla d’Acció per millorar la sostenibilitat del nostre sector  amb una proposta d’actuacions que us impliquin i acompanyar-vos en l’execució juntament amb la Secretaria Tècnica del programa.

 Volem ressaltar que vosaltres sou els protagonistes i principals agents del canvi de la ciutat, promovent actuacions més sostenibles que ens assegurin un futur viable i durador.

 En aquest enllaç trobareu el Pla d’Acció que hem elaborat des d’Amics de la Rambla:

http://lameva.barcelona.cat/barcelonasostenible/sites/default/files/documents/plans/pladaccio_cs_2019_amics_rambla.pdf

Per adherir-vos us demanem que empleneu el següent formulari on line indicant quines actuacions dureu a terme: http://lameva.barcelona.cat/barcelonasostenible/ca/node/12011 

Les dades les rebrà directament la Secretaria Comerç + Sostenible. Us recomanem que guardeu els correus electrònics de confirmació un cop finalitzat el procés.

 Important: s’han d’emplenar totes les dades sol·licitades. En el cas que marqueu accions proposades pel propi establiment, marqueu en quin àmbit s’engloba l’acció proposada i expliqueu l’acció/ns proposada/es.

 Els associats que us adheriu abans del 30 de juny i implementeu alguna/es de les accions que proposem o altres de pròpies, podreu obtenir com a reconeixement els següents beneficis fiscals durant l’any 2020:

Reducció del 10% del preu públic del servei municipal de recollida de residus comercials i industrials assimilables a municipals del 2020.

Si us cal, obtenció d’una Targeta d’usuari per utilitzar en els Punts Verds de Zona amb una bonificació del 50% sobre les tarifes per la prestació del servei de recollida en els Punts Verds de Zona.

Per  a més informació podeu consultar la web del programa Barcelona Comerç + Sostenible www.barcelona.cat/comercsostenible

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X