Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Concert de Nadal i xocolatada a La Rambla

21 de desembre de 2015

El divendres 18 de desembre, davant del Palau de la Virreina, Amics de La Rambla va organitzar, amb èxit de públic, el tradicional concert de Nadal i la xocolatada popular que cada any ens ajuda a celebrar el Nadal a La Rambla.

En aquesta ocasió, la música va venir de la mà de dos grups de l'Escola de Músics / Escola de Música JPC, un dels centres de formació musical més actiu al barri del Raval.

Van obrir la nit els “Musical's Choir”, una coral de nois i noies procedents de les escoles de primària i secundària de Ciutat Vella. Tot i que el seu repertori està basat en els musicals, van preparar una actuació especialment pensada per aquestes dates.

“17 downstairs” és un grup de joves promeses sorgit dels combos de l'Escola de Músics i JPC que van fer vibrar al públic amb les seves interpretacions dels clàssics del Rock i del Soul. El grup està format per veu, piano, baix, bateria, dos saxos i trombó.

I després, per entrar en calor, alguns dels establiments de La Rambla (La Granja Viader, el Mercat de la Boqueria, el Cafè de l’Òpera, la Cafeteria Moka, l'Hotel Serhs Rívoli Rambla, Carrefour Market, el Hard Rock Cafè Barcelona i el Restaurant Núria), conjuntament amb Amics de La Rambla, van oferir xocolata calenta, coques, pastissos de xocolata, i melindros per tots els que es van animar a gaudir de l'espectacular ambient del Nadal a La Rambla.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X