Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Contra els pisos turístics il·legals

6 de juliol de 2016

La presència d'un apartament turístic il·legal en una finca acostuma a ser una font de problemes i molèsties per als veïns que hi viuen a la mateixa finca o a les finques veïnes. Per aquest motiu, des d'Amics de La Rambla fa molt que demanem a l'administració municipal un augment de la inspecció, eines per poder denunciar la presència d'habitatges d'us turístic il·legals i el tancament immediat de tots els que es detectin.

Ara l'Ajuntament de Barcelona ha iniciat una campanya per conscienciar als turistes sobre els problemes que generen els pisos turístics il·legals i la indefensió que poden tenir a l'hora de reclamar els ses drets. La campanya demana als visitants un compromís per lluitar contra el frau ja que l'oferta submergida fomenta un tipus de turisme poc responsable, econòmicament insostenible i irrespectuós amb l'entorn.

Paral·lelament, l'Ajuntament augmentarà les inspeccions i posa a disposició dels veïns eines per poder fer arribar a l'administració les seves queixes i denúncies.

En aquesta pàgina, podeu fer la vostra denúncia: https://w10.bcn.es/StpQueixesWEB/serveisIris.do?cbDetall=3205&consulta=1&directo=1&i=c&origen=HABITATGES_US_TURISTIC

En cas de preferir-ho, també podem fer-ho per vosaltres. En aquest cas, feu-nos arribar la vostra denúncia a info@amicsdelarambla.cat

A la plana web http://meet.barcelona.cat/habitatgesturistics/ trobareu un cercador on podeu comprovar fàcilment si l'apartament turístic que hi ha a la vostra finca té llicència o no.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X