Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Covid 19 - Situació actual i normatives. Setmana 31 agost – 6 de setembre

1 de setembre de 2020

Les limitacions i les normatives per fer front a la Covid-19 canvien gairebé a diari. Per aquest motiu creiem oportú fer-vos arribar actualitzacions per tal de que esteu informats i podeu implementar els canvis necessaris en els vostres negocis.

Les mesures afecten a Barcelona i també a gran part dels municipis veïns (L’Hospitalet de Llobregat,  Montcada i Reixac, Viladecans, El Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Cornellà de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Badalona, Sant Feliu de Llobregat, Gavà i  Castelldefels.

Recomanacions

Es recomana a la població que, en la mesura de los possible, romangui al seu domicili i limiti la circulació per la via pública.

Prohibicions

  • Trobades o reunions de més de 10 persones tant en l’àmbit privat com en l’àmbit públic, excepte les activitats laborals o el transport públic.
  • No es permet l’obertura a tot Catalunya d’activitats de discoteca, sala de ball i sala de festes amb espectacle, activitats musicals amb pistes de ball o espais habilitats fora dels establiments.

Està permés

  • Obertura al públic de tots els equipaments culturals, de locals i d’establiments on es desenvolupen espectacles públics, activitats lúdiques, recreatives i esportives i de gimnasos i instal·lacions esportives, fins al 50% de l’aforament i complint les indicacions dels plans sectorials aprovats pel PROCICAT.
  • Actes religiosos com casaments, serveis religiosos, celebracions i cerimònies fúnebres han de limitar l'assistència al 33% de l'aforament (el 50% a Canovelles, Granollers i les Franqueses del Vallès).
  • Obertura de bars i restaurants, el consum s'ha de fer sempre en taula. Al'interior, l'aforament es limita al 50% de l'autoritzat i s'ha garantir una distància mínima entre taules o agrupacions de taules d'1,5 metres, amb un màxim de 10 persones per taula o agrupació de taules. A les terrasses, es limita la capacitat d'ocupació de l'espai autoritzat al 50% i s'ha de garantir una distància de 2 metres entre taules o grups de taules, amb un màxim de 10 persones per taula o agrupació de taules. L'horari de tancament d'aquests establiments és a les 1.00 hores com a màxim, sense que es puguin admetre nous clients a partir de les 00.00 hores.
  • Hotels i allotjaments turístics: 50% d'aforament a les zones comunes.
  • L'activitat comercial s’ha de dur a terme evitant qualsevol aglomeració. Tant en espais tancats, com en espais a l'aire lliure, la distància física interpersonal de seguretat s'estableix en 1,5 metres. L'aforament màxim permès és l'equivalent a 2,5 m2 per persona.
  • Activitats de casals i colònies d’estiu.
LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X