Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Del 8 a l’11 de juny, quarta edició del Tast a La Rambla

11 de maig de 2017

Amics de La Rambla organitza, amb la col·laboració de grup gsr i per quart any consecutiu Tast a La Rambla.

Del 8 a l’11 de juny, fins a 50 establiments de la ciutat canvien la seva ubicació habitual i traslladen a La Rambla Santa Mònica la seva oferta en format tapa per a tots els públics. Showcookings, tallers de cuina, tastos, actuacions musicals, vi i cava, dolços... molta gastronomia a peu de carrer durant quatre dies.

No faltaran a la cita els xefs i pastissers dels restaurants més importants de la ciutat –Caelis*, Gaig*, Via Veneto* o Xerta*, entre d’altres-, així com alguns de recent obertura com Bar Ri Diagonal, Essence The Sweet Experience, Opera Samfaina, Dos pebrots, Nikkei 103, Marea Alta, Casa Leopoldo, Mediamanga, Quillo, El Chigre 1769 o Cecconi’s. Seran quatre dies d’activitats i degustacions, amb la possibilitat de tastar plats d’alta cuina –alguns d’ells procedents d’establiments amb estrella Michelin- a un preu de 4€.

Aquest any, Tast a La Rambla divideix la proposta de degustació en cinc àrees. Convertida de nou en un autèntic passeig gastronòmic, La Rambla presentarà les propostes d’Autor, Pastisseria, Tapes i Platillos o de Cuina tradicional, que es completaran amb una secció dedicada a patrocinadors i col·laboradors.

Nou espai i funcionament

A més de l’escenari gastronòmic by Estrella Damm, que centralitzarà les exhibicions de cuina en directe i actuacions musicals tots els dies, la quarta edició de Tast a la Rambla comptarà també amb un espai dedicat exclusivament a la degustació de vins, caves, cervesa, vermut, cafès, gelats i refrescs: l’aula de tast Arts Santa Mònica, que acollirà diversos tallers tots els dies

I com la millor manera d’aprendre és practicar en un entorn professional, Tast a La Rambla seguirà comptant amb 20 persones del Casal dels Infants del Raval, així com amb 45 alumnes del CETT que col·laboraran tant a la cuina com en el servei d’algunes àrees

Tast a La Rambla

Tast a La Rambla és un acte popular organitzat per l’associació Amics de La Rambla i l’agència d’organització d’esdeveniments i comunicació grup gsr, que va néixer l’any 2014 amb la voluntat de convertir-se, cada principi d’estiu, en la gran fita gastronòmica de la ciutat de Barcelona, a la vegada que reivindica La Rambla com un gran eix lúdic barceloní per a tots els públics. Una proposta d’activitats gastronòmiques que vol apropar l’alta cuina als ciutadans i visitants de Barcelona.

Tast a La Rambla
8, 9, 10 i 11 de juny de 2017.
-Dijous 8 i diumenge 11 de juny: de 12,00 hores a 22,00 hores.
-Divendres 9 i dissabte 10 de juny: de 12,00 hores a 00,00 hores.

Web del Tast a La Rambla: http://www.tastalarambla.cat/es/

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X