Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Demà La Rambla encén el Nadal de Barcelona

22 de novembre de 2017

Demà dijous, 23 de novembre, a partir de les 19 h, La Rambla Santa Mònica serà l’escenari de l’acte d’encesa de l’enllumenat de Nadal de Barcelona.

L’acte, que començarà a les 19 h davant de l’Arts Santa Mònica, vol homenatjar a les víctimes de l’atemptat del 17 d’agost i oferir un reconeixement a la resposta dels comerciants, treballadors i veïns de La Rambla.

Tothom que vingui a la Rambla podrà presenciar un espectacle amb coreografies creades i dirigides per Javier Guerrero, música d'Arturo Calvo, l'acompanyament dels tambors de Brincadeira i l'actuació de la pianista Clara Peya i de la ballarina Ariadna Peya.

A l’espectacle descobrireu la “ingravidolla” de Nadal que s’infla dins de tots nosaltres cada vegada que comencen les festes. La ingravidolla és la sensació d’ingravidesa, d’emoció o de sentiment – com estar dins d’una bombolla - quan sentim que el Nadal ja es a prop. Aquestes ingravidolles, que amb música i dansa ens convidaran a encendre la il·luminació de La Rambla seran el nexe d’unió de totes les activitats nadalenques de Barcelona.

Un altre dels elements que destacaran en l’acte d’encesa de les llums de La Rambla i de Barcelona, és el colom dissenyat per Claret Serrahima que, com a símbol de pau, s’incorpora als ocells que tornaran a omplir La Rambla aquest Nadal.

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, serà l'encarregada d'encendre l'enllumenat, la bombolla i els coloms de la pau que s'hauran penjat per a l'ocasió.

ACTE D’ENCESA DE LLUMS DE NADAL

Dijous, 23 de novembre de 2017 a les 19 h

RAMBLA SANTA MÒNICA
Davant de l’Arts Santa Mònica

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X