Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Demà l'Aquàrium de Barcelona fa 25 anys i ho vol celebrar amb vosaltres

7 de setembre de 2020

El 8 de setembre de 1995, l'Aquàrium de Barcelona obria les seves portes i iniciàvem un sorprenent viatge submarí, moguts per l'afany de conservació i protecció de la fauna i flora marina, i en concret la del mar Mediterrani.

Aquest any l'Aquàrium celebra el seu 25è aniversari i volen compartir-ho amb tots vosaltres amb dues accions molt especials.

EL DIA 8 DE SETEMBRE

El dia de l'aniversari de l'Aquàrium, tots els nens i nenes, fins a 10 anys, tindran l'entrada gratuïta per la compra d'una entrada d'adult sense descompte a les taquilles de L'Aquàrium de Barcelona.

TOT L'ANY 2020

Si fas de 3 a 10 anys aquest 2020 l'Aquàrium et convida a celebrar el teu aniversari envoltat de peixos, taurons i molts d'altres animals. La setmana del teu aniversari tindràs una entrada gratuïta per la compra d'una entrada d'adult sense descompte a les taquilles de L'Aquàrium de Barcelona.

*Condicions de la promoció: Promoció vàlida per a nens i nenes que facin de 3 fins a 10 anys durant el 2020 Nens i nenes de 0 a 2 anys tenen l'entrada gratuïta durant tot l'any. La invitació és vàlida durant la setmana de l'aniversari del nen, nena de 3 a 10 anys , per la compra d'1 entrada d'adult sense descompte a taquilles de L'Aquàrium de Barcelona. Caldrà acreditar l'edat amb el DNI o el llibre de família. Invitació no acumulable a altres promocions. Reservat el dret d'admissió. Invitació no vàlida per a les activitats de L'Aquàrium.

L'Aquàrium de Barcelona

Moll d'Espanya del Port Vell
08039 Barcelona
Tel. 932217474Visitar website

L'Aquàrium de Barcelona

HORARI D’OBERTURA:
Cada dia 11.00h
HORARI DE TANCAMENT:
De dilluns a divendres 18
Caps de setmana i festius 19

Taquilles i accessos oberts fins una hora abans.
Obert tots els dies de l’any.
Entrada vàlida 90 dies des del dia de compra.

Categoria:
Espectacles i Oci

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X