Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Des d’avui podeu presentar les vostres candidatures pels guardons Ramblista d'Honor 2018

28 de març de 2018

Ja està obert el període de presentació de candidats a rebre el guardó de Ramblista d'Honor de l'any 2018. Podeu presentar candidatures els socis d'Amics de La Rambla, els membres del Consell Assessor de La Rambla, les persones o institucions distingides amb aquest premi i els membres del Jurat dels guardons.

Totes les propostes de candidatures han d'anar acompanyades d'un breu escrit on s'exposin els mèrits de la candidatura.

Les candidatures es poden presentar per correu electrònic (info@amicsdelarambla.cat), correu postal (Amics de La Rambla. La Rambla, 88-94, 3erD) o presencialment.

El termini de presentació de candidatures finalitzarà 24 hores abans de la reunió del Jurat, la data de la mateixa es comunicarà un cop estigui fixada.

En aquest enllaç: https://www.amicsdelarambla.cat/cat/ramblistes
podeu trobar la llista de les persones, empreses i institucions distingides amb el guardó de Ramblista d'Honor.

GUARDONS RAMBLISTA D'HONOR

L’Associació d’Amics de La Rambla convoca els guardons de Ramblista d’Honor, que va crear l’any 1962, amb l’objectiu de distingir a les persones, entitats, institucions o empreses que hagin contribuït amb la seva activitat i esforç, a millorar, divulgar o promoure el prestigi de la Rambla. Enguany Amics de La Rambla ha volgut que el guardó reorienti el seu objectiu per tal de distingir a les persones, entitats, institucions o empreses que hagin contribuït amb la seva activitat i esforç a millorar, divulgar o promoure el prestigi de Barcelona.

Aquests guardons volen consolidar-se com un esdeveniment ciutadà que visualitzi La Rambla com el Passeig amb vocació i trajectòria de centralitat en la vida barcelonina tal com posa de manifest la seva història de síntesi, en sentit social i cultural, de totes les Barcelones possibles. És per això, que el guardó de Ramblista d’Honor, vol constituir-se en la màxima expressió del reconeixement que la societat civil barcelonina atorga.

Per tal de valorar la idoneïtat dels guardonats, hem cregut necessari crear un jurat representatiu de la societat civil de la nostra ciutat.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X