Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Des d’avui podeu proposar les vostres candidatures pels guardons Ramblista d’Honor 2023

25 d'abril de 2023

Ja està obert el període de presentació de candidats a rebre el guardó de Ramblista d'Honor de l'any 2023. Podeu presentar candidatures els socis d'Amics de La Rambla, els membres del Consell Assessor de La Rambla, les persones o institucions distingides amb aquest premi i els membres del Jurat dels guardons.

Les candidatures es poden presentar per correu electrònic (info@amicsdelarambla.cat), correu postal (Amics de La Rambla. La Rambla, 88-94, 3erD) o presencialment.

El termini de presentació de candidatures finalitzarà 24 hores abans de la reunió del Jurat, la data de la mateixa es comunicarà un cop estigui fixada.

En aquest enllaç - https://www.amicsdelarambla.cat/cat/ramblistes -podeu trobar la llista de les persones, empreses i institucions distingides amb el guardó de Ramblista d'Honor.

GUARDONS RAMBLISTA D'HONOR

L’Associació d’Amics de La Rambla convoca els guardons de Ramblista d’Honor, que va crear l’any 1961, amb l’objectiu de distingir a les persones, entitats, institucions o empreses que hagin contribuït amb la seva activitat i esforç, a millorar, divulgar o promoure el prestigi de la Rambla.

Fa uns anys Amics de La Rambla va voler reorientar el seu objectiu per tal de distingir a les persones, entitats, institucions o empreses que hagin contribuït amb la seva activitat i esforç a millorar, divulgar o promoure el prestigi de Barcelona i de La Rambla.

Aquests guardons volen consolidar-se com un esdeveniment ciutadà que visualitzi La Rambla com el Passeig amb vocació i trajectòria de centralitat en la vida barcelonina tal com posa de manifest la seva història de síntesi, en sentit social i cultural, de totes les Barcelones possibles.

És per això, que el guardó de Ramblista d’Honor, vol constituir-se en la màxima expressió del reconeixement que la societat civil barcelonina atorga.

Un jurat representatiu de la societat civil de la nostra ciutat valorarà la idoneïtat dels guardonats.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X