Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Dinar de Nadal de la Comunitat de Sant Egidi

28 de desembre de 2015

Un any més, el dia 25 de desembre, la Comunitat de Sant Egidi va preparar un dinar de Nadal per a més de 1.350 persones. L'àpat es va celebrar a la basílica dels Sants Just i Pastor i a quatre espais més de la ciutat.

El menú és el típic de Nadal amb escudella, canelons, pollastre rostit, torrons, neules i cava. Aquesta tradició es celebra des que l'any 1982, un petit grup de persones pobres van ser acollides en una taula el dia de Nadal a la basílica de Santa Maria de Trastevere, a Roma.

Per a poder celebrar el dinar és necessari la participació de més de 600 voluntaris i les aportacions de particulars i negocis.

Com cada any, són molts els socis d'Amics de La Rambla que han participat en la iniciativa de la Comunitat de Sant Egidi: Art i Sa, Carrefour Market, Hotel 1898, Hotel Oriente, Restaurant Cosmos, Restaurant La Fonda, Restaurant Les Quinze Nits, Restaurant Moka i Tablao Flamenco Cordobés. També els socis que no teniu negoci, podeu participar com a voluntaris com aquest any va fer la Montse Farré.

A tots ells, moltes gràcies per fer possible aquesta bonica iniciativa!

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X