Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Dinar de Nadal de la Comunitat de Sant Egidi

2 de gener de 2017

Un any més, el dia 25 de desembre, la Comunitat de Sant Egidi va preparar un dinar de Nadal per a més de 1.500 persones. L'àpat es va celebrar a la basílica dels Sants Just i Pastor i a cinc espais més de la ciutat.

El menú és el típic de Nadal amb escudella, canelons, pollastre rostit, torrons, neules i cava. Aquesta tradició es celebra des que l'any 1982, un petit grup de persones pobres van ser acollides en una taula el dia de Nadal a la basílica de Santa Maria de Trastevere, a Roma.

Per a poder celebrar el dinar és necessari la participació de més de 600 voluntaris i les aportacions de particulars i negocis.

Com cada any, són molts els locals d'Amics de La Rambla que han participat en la iniciativa de la Comunitat de Sant Egidi: Art i Sa, Carrefour Market, Hotel 1898, Hotel Oriente, Restaurant Cosmos, Restaurant La Fonda, Restaurant Les Quinze Nits, Restaurant Moka i Tablao Flamenco Cordobés. També els socis que no teniu negoci, podeu participar com a voluntaris com aquest any va fer la nostra associada Montse Farré.

A tots ells, moltes gràcies per fer possible aquesta bonica iniciativa!

Aquí teniu un enllaç a la notícia que va emetre btv:

http://www.btv.cat/btvnoticies/2016/12/25/el-tradicional-dinar-de-nadal-de-sant-egidi/

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X