Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

Discurs de Daniel Martínez en l'acte de lliurament dels guardons de Ramblista d'Honor

24 d'octubre de 2019

El passat 15 d’octubre, Amics de La Rambla va lliurar els guardons de Ramblista d’Honor a Salvador Alemany, Arturo San Agustín i el Teatre Romea.

Aquest és el discurs d’agraïment de Daniel Martínez, president del grup Focus, en nom del Teatre Romea.

“Amigues i amics, és un autèntic honor ser protagonista ni que sigui un minut, en aquest Saló de Cent de la meva ciutat. Moltes gràcies Amics de La Rambla. I al Jurat, per aquesta distinció que reconeix al Teatre Romea com una mostra viva de la transcendència dels equipaments culturals sobre el pols i l’ànima de les ciutats.

És un honor  que comparteixo amb tots els que fan possible la seva activitat i, de forma especial, amb la propietat del Teatre amb qui ens uneix una excepcional complicitat

El Teatre Romea és per el Grup Focus el que La Rambla és per a Barcelona, una artèria de vitalitat imprescindible. Per això, aquest guardó tan especial, ens reafirma en la nostra tossuda insistència en que les ciutats necessiten la cultura i els teatres per continuar desenvolupant-se  de manera sostenible, integradora, oberta i solidaria amb els seus ciutadans i amb els seus visitants.

Moltes gràcies.”

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X