Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El Bar Núria celebra el seu 90 aniversari

28 de gener de 2016

El Bar Núria, que va obrir a La Rambla Canaletes l'any 1926, aquest any compleix 90 anys. Per celebrar-ho vol convidar a tots els barcelonins a compartir aquest aniversari amb un seguit d'activitats que han organitzat els dies 4, 5 i 6 de febrer.

FESTA DE LA CERVESA
Dijous, 4 de febrer a les 19.00h.
Activitat gratuïta.

Per commemorar la instal·lació del primer tirador de cervesa de Barcelona al Núria.
L'any 1926 el restaurant Núria va tenir l'honor de disposar del primer tirador de cervesa de la ciutat, tot un avenç tecnològic que el connectava amb els establiments més moderns d'Europa. El Núria vol recordar aquesta fita i per això convida als barcelonins a commemorar-ho el dijous 4 de febrer, a partir de les 19 hores.
Serà una gran festa de la Cervesa, amb la col·laboració d'Estrella Damm. La rumba, per animar la festa, anirà a càrrec de músics de Gitanos de Gràcia.

LA RUTA DEL NÚRIA
Divendres, 5 i dissabte, 6 de febrer
Passis: 12h i 18h. Inici a la porta del Núria.
Activitat gratuït

El Núria ha estat testimoni i protagonista dels esdeveniments més importants de la història recent de Barcelona. Des del naixement de la II República fins les celebracions del Barça! El Núria és tot un clàssic de la restauració de la ciutat que ha vist plorar els barcelonins per l'incendi del Gran Teatre del Liceu, ha comprovat la por davant de l'atracament de l'antic Banco Central i l'emoció per les manifestacions d'una democràcia naixent.
Quasi tot ha passat per davant del Núria i és per això que s'ha organitzat la Ruta cultural del Núria per recordar els fets i els entorns vinculats per sempre al Núria i a la ciutat.
Si voleu participar, heu d'apuntar-vos en aquest formulari (http://www.timeout.cat/barcelona/ca/que-fer/la-ruta-del-nuria) i hi podreu anar gratis.

SOPAR AMB LA HISTÒRIA DEL NÚRIA
Del dijous 4 al dissabte 6 de febrer.
Horari : 20.30 i 22.00h
Es recomana reservar amb antelació al  933 023 847

Una dona misteriosa arriba al Núria. Una viatgera que recorda la seva infància i que ens transporta al passat. Una dona que busca el seu destí al Núria... Així arranca la petita peça teatral que s'ha creat  per als 90 anys del Núria. Les nits del Núria oferiran així un sopar amenitzat per aquesta peça de microteatre tot recordant la història de l'establiment.
Dramatúrgia i Direcció. Joaquín Arias. Equip artístic: Elisabeth Bonjour i Joan Bentallé

ELS CLÀSSICS DEL NÚRIA
Els plats més clàssics del Restaurant Núria, tornen a la seva carta.
Activitat de pagament

Han estat molts els plats, receptes que s'han preparat al Núria. Les seves antigues actes i menús són un veritable testimoni de com han evolucionat els gustos i modes en el món de la gastronomia.
Ara, el Núria recupera tres receptes clàssiques de plats de caça, procedents de les antigues cartes que oferirà durant els dies de celebració en format de tapa. Aquests plats en format tapa són civet de porc senglar, perdiu a la vinagreta i garrí tostón.

UN XATO PER TAPA
De dijous 4 a dissabte 6 de febrer
De 13 a 14h i de 19 a 20.30 h

Què millor que celebrar-ho amb la millor de les combinacions? El Núria convida a amics, coneguts i saludats a un xato de cervesa per cada tapa que es demani, ja sigui a l'hora del vermut o al sortir de la feina.

CONVIDA LA TEVA NÚRIA
De dijous 4 a dissabte 6 de febrer. Tot el dia.

D'on ve el nom? Del Santuari de la mare de Déu de Núria. Vet aquí que el Núria vol homenatjar totes les dones que es diuen Núria. Es convida a totes aquelles persones que tinguin una Núria a la seva vida a portar-la al Núria. Aquest clàssic de canaletes les convida al seu cocktail o a refresc.

UN OFICI DESAPAREGUT
De dijous 4 a dissabte 6 de febrer de 10 a 12 h. A la porta del Núria
Activitat gratuïta.

La Rambla de Canaletes havia estat un punt habitual per enllustrar-se les sabates. Al voltant del bonic quiosc ja desaparegut i de la font, una munió d'enllustradors posaven les sabates a punt de grans i petits. L'ofici s'ha anat perdent i fa anys que Canaletes s'ha quedat enllustrador. Ara, el Núria, encara que sigui per pocs dies, vol recuperar aquest antic ofici i oferirà el servei d'enllustrador a la seva clientela.

CONCURS FOTOGRÀFIC

Fes-te una foto al Núria i penja-la a twitter o instagram
Durant tota la setmana, a partir de dilluns 1 de febrer, tots els visitants del Núria podran fer-se una fotografia al photocall de l'establiment. Serà una reproducció de la mítica imatge del Núria amb un cotxe clàssic estacionat a la porta.
La fotografia que obtingui més m'agrada a twitter o instagram, acompanyada del hastag #RestaurantNúria serà la guanyadora d'un premi que consisteix en una nit d'hotel amb esmorzar per a 2 persones al Santuari de Núria.

BAR NÚRIA
La Rambla, 133
08002. Barcelona
Teléfon: 93 302 384 7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

порно с лизой энн/

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X