Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El Bar Núria reobre les seves portes el divendres 7 de març

5 de març de 2014

El Núria reobre les seves portes el divendres 7 de març

El Bar Núria és un dels establiments emblemàtics de La Rambla. Ara, i després de una restauració que suposa una reorientació del negoci amb la intenció d'ajudar a que el públic barceloní recuperi La Rambla i els seus locals més típics, reobre les seves portes el proper divendres.

Situat un enclavament privilegiat, just davant de la font de Canaletes, el Bar Núria ha estat testimoni de primera dels fets més rellevants que conformen la idiosincràsia de Barcelona, des de l’esclat de la II República, les primeres manifestacions democràtiques o les celebracions del Barça i la Diada de Sant Jordi. El Núria ha volgut recollir aquest llegat amb una exposició d’il·lustradors que repassa els 90 anys de l’establiment.

Així, el Bar Núria mira al passat per retre un homenatge als seus orígens a la vegada que fa el gest de reclamar que La Rambla, i especialment, Canaletes, tornin a ser l’espai de trobada i passeig per als ciutadans de Barcelona.

En aquesta ferma voluntat de treballar per la ciutat, l’oferta gastronòmica és determinant, i per això s’ha renovat totalment la carta i s'ha introduït el concepte de tapes a l’establiment.

La gastronomia no és la única novetat ja que també s'han renovat els espais interiors. El primer que es trobaran els clients és un espai dinàmic, d’aparador a Canaletes, que funcionarà amb servei de bar. Un segon espai, més tranquil, estarà dedicat a la nova carta del restaurant on els arrossos seran els grans protagonistes. Els dos espais es combinen amb diferents moments del dia, des de l’esmorzar, l’hora de l’aperitiu, el lunch fins arribar l’afterwork, un bon sopar o fer un tast després del teatre o el cinema.

Qualitat i singularitat a bon preu

La degustació de tapes i xatos seran els protagonistes d'un espai que recupera l'antiga barra del local on es podran fer tast d'ostres, pernils o platets acompanyats de xatos de vi, cava o cervesa. Un dels trets diferencials de la nova oferta del Núria és la intenció d'oferir productes premium a preus honestos. Així la combinació d'un d'aquests plats amb un xato serà inferior a 5€ (i el preu dels xatos serà d'1.50 €).

També és una novetat el cocktail Núria una creació que porta el segell de la veïna cockteleria Boadas. Vermut català perfumat amb absenta i en aire de ginebra. Boníssim, original i molt ramblero.

Un local carregat d'història, un local ple d'art

Al llarg dels seus 90 anys d'història, el Núria ha vist passar moltes coses. Artistes i il·lustradors han recollit aquests fets. Lalalimola, Ignasi Blanch, Miquel Ferreres, Mercè Iglesias, Toni Batllori, Nazario Luque, Dani Buch, Laura Carreira i Òscar Nebreda reinterpreten la història de Barcelona amb el Núria com a espectador privilegiat.

L'horari del nou Bar Núria serà de 8:30 a 1 h (i més tard en festiu)

BAR NÚRIA

La Rambla, 133
Telèfon: 93 302 3847

Web del Bar Núria : http://www.nuria.com/

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X