Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El Boadas Cocktail Bar celebra el seu 85 aniversari

24 d'octubre de 2018

El Boadas és un dels establiments clàssics de La Rambla i aquest mes celebra el seu 85 aniversari.

Al llarg d’aquests 85 anys, els combinats del Boadas, han calmat la set i han fet feliços a diferents generacions de Barcelonins.

La seva ubicació – al carrer Tallers cantonada amb la Rambla - , la seva decoració clàssica, la qualitat dels seus còctels i el tracte exquisit i atent que sempre ofereixen a habituals – que son molts – i visitants ocasionals, han convertit aquest petit espai en un punt de trobada i en una visita obligada per tot tipus de públic.

Boadas Cocktail Bar va obrir la porta l’any 1933 de la mà de Miquel Boadas. Després va ser la seva filla, Maria Dolors Boadas – Ramblista d’Honor l’any 1995-, la que es va fer càrrec del negoci. I actualment és en Jerónimo Vaquero, amb més de 48 anys d’ofici, qui capitaneja aquest fantàstic recó de La Rambla.

Entrar al Boadas es deixar enrere el ritme trepidant de la ciutat i endinsar-se en la tranquil•litat que el petit local ens ofereix. El temps s’alenteix i els nostres problemes desapareixen.
Les parets del Boadas son plenes amb retalls de la seva història. Una història feta pels molts clients que han gaudit de bones estones aquí. Dedicatòries, dibuixos i fotografies son els documents que ens expliquen aquesta història plena d’anècdotes.

Aquí es ve a passar-ho be i, per fer-ho, el millor es deixar-se aconsellar per els barmans i gaudir tranquil•lament de les copes preparades amb la de les coses fetes amb coneixement i calma. No hi ha carta, però no es necessita ja que el tracte no pot ser mes atent.

Quan el Boadas està buit – poques vegades – té moltíssim encant i quan està ple – que es gairebé sempre – es una festa. Per fer l’aperitiu abans de dinar, o una copa a mitja tarda, per començar una nit o per rematar-la, el Boadas sempre es una bona opció.

Per molts anys!!!

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X