Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

El campanar del Pi obre les seves portes als visitants

3 de gener de 2014

El campanar de la basílica de Santa Maria del Pi ofereix unes vistes privilegiades de Ciutat Vella i des d'ara és possible gaudir d'elles gràcies a que, per primera vegada, s'ha obert al públic.

La iniciativa ha nascut per ajudar a finançar les obres que s'han de dur a terme a la basílica els propers deu anys. Amb aquest procés de micromecenatge els visitants es converteixen en col·laboradors. Coneixeran les necessitats de conservació de la basílica així com les obres que s'hi duran a terme.

La basílica de Santa Maria del Pi crea així una experiència nova en què es vincula l'espai visitat i converteix els turistes en els nous mecenes del Pi. Amb el donatiu Tourist Experience Crowdfunding, els visitants abonaran 5 euros per la visita lliure en el cas dels adults i 3,5 euros en el cas dels nens i els majors de 65 anys. La visita complerta, amb la pujada al campanari inclosa, té un cost de 15 € per a adlults i 10 € per a nens i majors de 65 anys.

A banda de la restauració i conservació del campanar, durant el 2014 també es durà a terme la reparació de la coberta de l'arxiu i l'adequació del jardí interior del Pi. La segona fase de la es dedicarà a la rehabilitació del pas de ronda de la basílica i una tercera fase en què es restaurarà la coberta de l'església

SANTA MARIA DEL PI

Plaça del Pi, 7
08002. Barcelona

Telèfon: 93 318 47 43

Web de Santa Maria del Pi: http://basilicadelpi.com

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X