Amics de la Rambla

Amics de la Rambla

EL CARRER ROSÉS DE SANTS ES CONVERTEIX EN LA RAMBLA

21 d'agost de 2011

Del 20 al 28 d’agost el barri de Sants celebra la seva Festa Major. Un dels actes més destacats de la festa, és el concurs de guarniments de carrers. Els carrers s’engalanen i llueixen més que mai per acollir tot tipus d’activitats festives.

El carrer Rosés, que participa en el concurs des de fa 10 anys, aquest any dedicarà la seva decoració a La Rambla.

La font de canaletes, els quioscs de flors i de diaris, la font de la porta Ferrisa, la Boqueria, el drac de la casa Bruno Quadros, els plàtans que trobem a banda i banda del passeig o, fins i tot, la façana de la casa Beethoven, són els motius que han escollit per reproduir en aquesta replica de La Rambla en la que es convertirà el carrer Rosés tot els dies que duri la festa major.

Tots els materials que han utilitzat són reciclats: plàstic d’envasos, paper, cartró, fustes reutilitzades d’altres anys... una aposta pel medi ambient que també hi ha que tenir en compte.
Acompanyant a aquesta espectacular decoració han organitzat un programa ple d’actes al carrer: música, jocs i atraccions infantils, àpats, rifes...

La festa ha arrencat avui diumenge 21 d'agost amb la traca i el pregó de Festa Major a càrrec de Xavi Masip en representació d'Amics de La Rambla.

Des de l'Associació d'Amics de La Rambla volem convidar-vos a gaudir d'aquesta Rambla feta amb la il·lusió, la habilitat i la dedicació dels veins de la Casa Gran - Carrer Rosés.

LA RAMBLA DE BARCELONA
La Rambla és un dels indrets de Barcelona on bull més activitat, una ciutat dins d'una altra ciutat.
Carregant...
x
X